Bla i boken

Mona og dansedrømmen

Velg format

Tilbudspris 130 kr Før 149 kr
På lager
ISBN
9788203394850
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Møt Mona: Mona elsker å danse. Ikke bare sånn litt, hun virkelig elsker det. Men de andre dansejentene på skolen er alltid så teite mot Monas bestevenn, Benji. Og da de plutselig trenger hjelp og Mona er den eneste som kan hjelpe, kan hun jo ikke det.
Kan hun vel?

"Flow" er en ny illustrert serie for alle som elsker å danse.

«Spesielt er Berntsens skildringer av dansingen suggererende og livlige. [...] [Boka] vil utvilsomt glede mange lesere som er opptatt av dans.» Judith Dybendal, Periskop

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 99
Utgitt 2022
ISBN 9788203394850
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 19.07.2022
Emne Dans Skjønnlitteratur Romaner Vennskap
Mona Berntsen

Mona Berntsen

Mona Berntsen (f. 1990) er en norsk-marokkansk danser fra Eiksmarka. Hun har vunnet TV-programmet "So You Think You Can Dance Scandinavia" og jobbet med artister som Justin Bieber, Madonna, Justin Timberlake og Alicia Keys.


"Flow 1: Mona og dansedrømmen" er hennes første bok for barn, og den første boken i serien "Flow". Les mer
Maren Ørstavik

Maren Ørstavik

Maren Ørstavik (f. 1986) lærte å ri på en ranch i USA tidlig på nittitallet, men da det viste seg at hun var allergisk mot hester, måtte hun slutte. I stedet begynte hun å spille piano, og studerte ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover. Hun har jobbet som pianist, journalist og musikkritiker, blant annet i Aftenposten. Fra 2017 til 2019 var hun redaktør i Periskop, et tidsskrift om kunst for barn og unge. For tiden bor Ørstavik i New York og arbeider som frilanser.

"Den siste villhesten" er hennes tredje bok om hestejenta Hedda. Les mer
Thea Jacobsen

Thea Jacobsen

Thea Jacobsen (f. 1997) er en norsk-amerikansk illustratør oppvokst i Oslo. Hun har studert animasjon ved University of Greenwich og har siden jobbet med karakter design, grafisk design og illustrasjoner. Nå jobber hun som freelance illustratør og har nylig startet med stepping.

Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Debutant! Bli kjent med Maren Ørstavik  

– Jeg hadde lyst til å skrive en bok om å prøve å finne det stedet der man blir engasjert og få lov å bety noe. Stallen er et sånt sted for mange – selv om veien fra usikker nybegynner til erfaren rytter er lang. Maren Østavik debuterer med barneboka Den hvite hestens hemmelighet.  
Les mer

Utdrag: Den hvite hestens hemmelighet av Maren Ørstavik

En hemmelig ulykke og en liten løgn som plutselig blir stor. Nytt og spennende hestedrama for 9+. 
Les mer