Bla i boken

Mona og dansedrømmen

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 149 kr
På lager
ISBN
9788203394850
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Møt Mona: Mona elsker å danse. Ikke bare sånn litt, hun virkelig elsker det. Men de andre dansejentene på skolen er alltid så teite mot Monas bestevenn, Benji. Og da de plutselig trenger hjelp og Mona er den eneste som kan hjelpe, kan hun jo ikke det.
Kan hun vel?

"Flow" er en ny illustrert serie for alle som elsker å danse.

«Spesielt er Berntsens skildringer av dansingen suggererende og livlige. [...] [Boka] vil utvilsomt glede mange lesere som er opptatt av dans.» Judith Dybendal, Periskop

« ...det er lett å la seg oppsluke av dansedrømmen til Mona ...» Det serien lykkes aller best i er også nettopp dette: Å formidle danseglede troverdig og overbevisende. Dette gjør bøkene til godt lesestoff for danseinteresserte jenter og gutter, som nok vil kunne kjenne seg igjen både i skildringene av harde dansetreninger, lengselen etter komplimenter og bekreftelse, dedikasjonen som kreves for å bli proff, og hva som kan skje når man presser seg for hardt.» Ingrid Senje, Barnebokkritikk.no

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 99
Utgitt 2022
ISBN 9788203394850
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 19.07.2022
Emne Skjønnlitteratur Dans Romaner Vennskap
Mona Berntsen

Mona Berntsen

Mona Berntsen (f. 1990) er en norsk-marokkansk danser fra Eiksmarka. Hun har vunnet TV-programmet "So You Think You Can Dance Scandinavia" og jobbet med artister som Justin Bieber, Madonna, Justin Timberlake og Alicia Keys.


"Mona på danseleir" er hennes fjerde bok for barn i serien om Mona som elsker å danse. Les mer
Maren Ørstavik

Maren Ørstavik

Maren Ørstavik (f. 1986) er musikkritiker, journalist og forfatter. Hun har vært anmelder av klassisk musikk i Aftenposten siden 2014, og hun frilanser som kulturjournalist for en rekke tidsskrifter og magasiner. Ørstavik har bakgrunn som klassisk pianist med utdanning fra Norges musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover.Fra 2017 til 2019 var hun redaktør i Periskop, et tidsskrift om kunst for barn og unge, og fra 2020 til 2023 bodde og arbeidet hun i New York.
Ørstavik har skrevet 3 bøker for barn om hestejenta Hedda. Våren 2024 kommer ungdomsromanen Tvillinghjerte. Les mer
Thea Jacobsen

Thea Jacobsen

Thea Jacobsen (f. 1997) er en norsk-amerikansk illustratør oppvokst i Oslo. Hun har studert animasjon ved University of Greenwich og har siden jobbet med karakter design, grafisk design og illustrasjoner. Nå jobber hun som freelance illustratør og har nylig startet med stepping.

Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Debutant! Bli kjent med Maren Ørstavik  

– Jeg hadde lyst til å skrive en bok om å prøve å finne det stedet der man blir engasjert og få lov å bety noe. Stallen er et sånt sted for mange – selv om veien fra usikker nybegynner til erfaren rytter er lang. Maren Østavik debuterer med barneboka Den hvite hestens hemmelighet.  
Les mer

Utdrag: Den hvite hestens hemmelighet av Maren Ørstavik

En hemmelig ulykke og en liten løgn som plutselig blir stor. Nytt og spennende hestedrama for 9+. 
Les mer