Flaumen

På lager
ISBN
9788203362699
Ebok
kr 0,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203362699
  • Salgsdato: 02.05.2017
  • Språk: Nynorsk
Therese Tungens debutsamling EIN GONG VAR DEI ULVAR er en helt spesiell debut. Det sier anmelderne også. Ingen andre kan skrive så nervepirrende og pulserende om for eksempel geitekastrering, eller stalking - eller om flom.
I novellen «Flaumen» møter vi Tor og dattera hans Inger-Marie. De er de eneste i den flomrammede bygda som ikke har latt seg evakuere til tørrere områder. Og snart er huset deres som en øy i landskapet. Da hører de desperat uling fra naboens hund. Naboen som Tor hater på grunn av en tapt rettssak om en vei. Men dattera hans er bekymret for bikkja - og Tor går for å se til den.
Selv om hunder, som han sier, klarer seg helt fint, for EIN GONG VAR DEI ULVAR. Men det er ikke bare en utmagra hund i naboens hus. Naboen er der også - så vidt i live under en sammenrast bjelke. - Hjelp meg, sier han svakt.
Så spørs det da, hva Tor gjør - hjelper fienden, eller ikke ... Og jeg kan si så mye som at Tors medynk for naboen sitter langt inne - hvis den er der overhodet.

Les Therese Tungens noveller. De griper tak i deg. Garantert!
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Therese Tungen

Therese Tungen

Therese Tungen (født i 1977) kjem frå Kvam i Gudbrandsdalen og bur i Oslo. Ho jobbar som forlagsredaktør i Samlaget, og har vore litteraturanmeldar i Morgenbladet og Klassekampen. Ho har gått på forfattarstudiet i Bø og på Aschehougs forfattarskule.
Tungen debuterte i 2017 med novellesamlinga EIN GONG VAR DEI ULVAR - boka fekk strålande mottaking, og ble nominert til Ungdommens kritikerpris.
Therese Tungen vart tildelt Aschehougs debutantstipend for 2017, og i 2018 fekk ho Bjørnsonstipendet.
Mer om forfatteren