Bla i boken

Fars hus

Velg format

Tilbudspris 157 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203379444
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Mina bor hos besteforeldrene i Solør ved Finnskogen. Hun er ikke som de andre ungene. Moren bor i Oslo og hun har afrikansk far som hun aldri har møtt eller hørt noe særlig om. Besteforeldrenes ekteskap er preget av det klassesamfunnet de lever i og det preger også Mina. Stille sitter hun bak rundovnen mens bestemoren har kvinnegruppe. Og hun sladrer ikke når bestemoren brenner esken før bestefaren kommer hjem slik at han skal tro hun har bakt pizzaen selv. Hvordan kan Mina bli voksen uten å møte faren sin? På tjueni dager må hun finne han blant tjuefem millioner kenyanere. Hvis han i det hele tatt er i Kenya da.
Dette er forfatterens debut.

Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2006.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203379444
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 26.11.2021
Emne Familie Barndom Hedmark Lydbøker Romaner Skjønnlitteratur Kenya
Lest av Inger Teien
Adelheid Seyfarth

Adelheid Seyfarth

Adelheid Seyfarth (f. 1963) debuterte med romanen Fars hus i 2005. Boken vakte stor oppmerksomhet og fikk overveldende kritikker. Også hennes andre roman, Misjonærene (2008), ble svært godt mottatt. Med 40 kalde bak månen (2010) flyttet Seyfarth handlingen til det norske utkantsamfunnet på Finnskogen, slik hun også gjør i Den hvite elgen (2017) og De fortapte (2018). Les mer

Artikler

Hvorfor skriver du, Adelheid Seyfarth?

Hva synes egentlig Adelheid Seyfarth om at markedsavdelinga har funnet på navnet til bokkvartetten hennes? Og hva synes lokalsamfunnet om at hun bruker naboer og kjente som inspirasjon til bøkene?
Les mer

Adelheid Seyfarth. Så blomstret rogna

Svullrya-kvartetten er komplett. Adelheid Seyfarth skriver fargerikt, skarpt og egenartet, klokt og nyansert.
Les mer