Evig håp

På lager
ISBN
9788242185808
Lydbok (nedlastbar)
kr 189,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788242185808
  • Salgsdato: 13.10.2020
  • Språk: Bokmål
94 år gammel sitter Snåsamannen Joralf Gjerstad på sykehjemmet og tenker på det han har opplevd, på hva som skal komme og hva som utgjør et godt liv. Joralf har levd et liv i tjeneste for folket, her forteller han hva han har lært.
Gjerstad snakker om de store spørsmålene i livet - kjærlighet og død, tro og tvil, livskraft og alderdom. Her er det mye livsvisdom og mange kloke ord til trøst og oppmuntring. Joralf er åpen om opp- og nedturer i eget liv, om sorgen etter at kona Signe døde og om hva som venter når livet tar slutt. Han snakker også om koronakrisen og mener den kan bidra til at vi endrer kurs og får et bedre samfunn i framtida.
Dette er en oppmuntrende hilsen fra en hedersmann som har betydd veldig mye for veldig mange.
Boka er skrevet i samarbeid med Christer Rognerud og Anne Karen Holstad.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Joralf Gjerstad

Joralf Gjerstad

Joralf Gjerstad (f. 1926) er landskjent som synsk og som helbreder med «varme hender». Han har gitt ut en rekke bestselgende bøker.
Mer om forfatteren

Christer Rognerud

Christer Rognerud (f. 1977) er utdannet lærer og debuterer som forfatter med boka Evig håp, sammen med kona Anne Karen Holstad.
Mer om forfatteren

Anne Karen Holstad

Anne Karen Holstad (f. 1979) er utdannet lærer og debuterer som forfatter med boka Evig håp, sammen med mannen Christer Rognerud.
Mer om forfatteren

Bjørn Fougner

Mer om forfatteren