Bla i boken

Et kyss til jul

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203399169
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Zoé er ikke en sånn jente som forelsker seg. Hun er altfor opptatt med å hate det nye stedet hun har flyttet til.
Men første søndag i advent treffer hun Telia, som alltid forelsker seg og trenger en sidekick på veien til å få sitt første kyss. Før Zoé vet ordet av det, har Telia viklet henne inn i et juleeventyr fylt med drama, misforståelser, sølvgutter, en liten nude og hemmelige, små julekyss i natten.

"Et kyss til jul" er en morsom sjarmbombe av en fortelling om å forelske seg til jul, om å bli sviktet av sin nyeste bestevenn og litt om myke alpakkaer.

«Godt kliss. Storrusten og Grydeland låner fra, refererer til og tuller med klassikere innenfor sjangeren som Hjemme alene, Love Actually og Skam. Teksten er gjennomført vittig, og boken leker kontrollert med sjangeren jule-feelgood. Et kyss til jul tar på alvor at barnas liv i stor grad utspiller seg i sosiale medier, med alt det medfører av farer og muligheter.» Kristoffer Jul-Larsen, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2023
ISBN 9788203399169
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 20.10.2023
Emne Skjønnlitteratur Kjærlighet Romaner Julen
Lest av Eline Øverby Kjersti Dalseide
Mari Grydeland

Mari Grydeland

Mari Grydeland (1976) er utdannet journalist og har jobbet som programleder i NRK, og som journalist i aviser som Dagbladet, Dagsavisen og DN. Hun har vært redaktør for Stella, og gitt ut flere bøker for voksne. For tiden jobber hun som forfatter og anmelder bøker for Aftenposten.

Hun har utgitt to barneromaner om Sara, "Kys mik" (2021) og "Kjæreste på pause" (2022).

"Et kyss til jul" er hennes tredje roman for barn og hennes første i samarbeid med forfatter Kristin Storrusten. Les mer
Kristin Storrusten

Kristin Storrusten

Kristin Storrusten (f. 1986) er forfatter og journalist. Hun har skrevet bøker for både voksne og barn, blant annet to sakprosabøker om kongen og pinner for barn. For tiden jobber hun som journalist i Aftenposten Junior.

Som barn var hun stort sett ulykkelig forelsket i boyband-stjerner eller tilsvarende uoppnåelige gutter i parallellklassen. Hun har høydeskrekk og kommer aldri til å ta det store pariserhjulet i Jul i vinterland.

"Et kyss til jul" er hennes første samarbeid med forfatter Mari Grydeland. Les mer