En helt annen historie

Velg format

449 kr
På lager
ISBN
9788203268748
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
En blogger blir funnet død på en av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Hun har hentet seg inn etter hendelsene i Den niende graven tre år tidligere, og må nå kjempe mot sin nye sjef som ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak. Når enda et mord skjer, tårner spørsmålene seg opp: Finnes det en kobling mellom ofrene? Er et større spill i gang? Og hva er stalkeren som insisterer på å blande seg inn i etterforskningen ute etter?

En helt annen historie kaster nytt lys over Fabian Risk-universet som har nådd ut til millioner gjennom bøker som Siste spiker og Den niende graven. Et perfekt sted å starte for nye Ahnhem-lesere - eller en fersk innfallsvinkel for alle som kjenner forfatteren fra før.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 268
Utgitt 2023
ISBN 9788203268748
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Henning Kolstad
Salgsdato 23.02.2023
Orig. tittel En helt annan historia
Emne Sverige Krim Romaner Politi og detektiver Skjønnlitteratur
Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (f. 1966) har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier, som Wallander og Irene Huss. Hans bøker om Fabian Risk har gjort ham til en av Nordens største krimforfattere, seien har solgt over 2 millioner bøker og utgis i 25 land. Han har skrevet seks bøker i serien; Offer uten ansikt, Den niende graven, Atten grader minus, Motiv X, X måter å dø på og Siste spiker. Les mer

Andre i samme serie

 1. En helt annen historie
  En helt annen historie
  Pocket
  229 kr
 2. En helt annen historie
  En helt annen historie
  Lydbok (nedlastbar)
  449 kr
 3. En helt annen historie
  En helt annen historie
  Ebok
  339 kr

Artikler

Stefan Ahnhem. X måter å dø på

En mann sitter ombord i en båt med et sverd fastspent på ryggen. Hans oppdrag har terningen diktert: Et menneske skal dø. Men hvem?
Les mer