En flåte av gull

Annen tilknytning:

Velg format

Forventet i salg
Tilbudspris 99 kr Før 179 kr
ISBN
9788203258077
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
To unge gutter er på reise med et skoleskip. Under et kraftig uvær faller de over bord.

En glemt indianerstamme, blodtørstige smuglere og en mytisk skatt. Olav fra Lambertseter trodde han skulle på en rolig seiltur. Nå er han midt oppe i et livsfarlig eventyr sammen med sin nye venn Amir.
Aslak Dørum, bassist i Dumdum Boys, debuterer med denne forrykende eventyrromanen.
"Splitter pine for en bok! (...) Dørum er ikke bare en førsteklasses rockemusiker. Han er forsyne meg en førsteklasses ungdomsbokforfatter. «En flåte av gull» er en guttebok (hvis det er lov å bruke et slikt uttrykk) av godt, gammelt merke. Intenst spennende, medrivende og velskrevet. (...) Dette er en ypperlig bok for ungdommer som lever i den villfarelse at det er kjedelig å lese bøker. Thrilleren er det reneste dataspillet i litterær form."
Tom Egeland, VG (terningkast 5)

"Dørum forteller med glimt i øyet og et varmt hjerte, mens maskinpistolkulene suser. Det hjelper på den gode røverhistoriestemningen."
Mette Hofsødegård, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Sider 274
Utgitt 2014
ISBN 9788203258077
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 28.07.2014
Emne Sentral-Amerika Romaner Ungdom Amerikanske urfolk Spenning Skjønnlitteratur
Aslak Dørum

Aslak Dørum

Aslak Dørum er bassist i DumDum Boys. "En flåte av gull" (2013) var hans første bok. Oppfølgeren "Et hjerte av glass" kom i 2014 og «Et slott av sølv» kom i 2016. «Dronningen vender tilbake» er hans første bok for ungdom. Les mer