En flåte av gull

Annen tilknytning:

Velg format

119 kr
På lager
ISBN
9788203256547
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
To unge gutter er på reise med et skoleskip. Under et kraftig uvær faller de over bord.

En glemt indianerstamme, blodtørstige smuglere og en mytisk skatt. Olav fra Lambertseter trodde han skulle på en rolig seiltur. Nå er ham midt oppe i et livsfarlig eventyr sammen med sin nye venn Amir.
Aslak Dørum, bassist i Dumdum Boys, debuterer med denne forrykende eventyrromanen. "Splitter pine for en bok! (...) Dørum er ikke bare en førsteklasses rockemusiker. Han er forsyne meg en førsteklasses ungdomsbokforfatter. «En flåte av gull» er en guttebok (hvis det er lov å bruke et slikt uttrykk) av godt, gammelt merke. Intenst spennende, medrivende og velskrevet. (...) Dette er en ypperlig bok for ungdommer som lever i den villfarelse at det er kjedelig å lese bøker. Thrilleren er det reneste dataspillet i litterær form."
Tom Egeland, VG (terningkast 5)

"Dørum forteller med glimt i øyet og et varmt hjerte, mens maskinpistolkulene suser. Det hjelper på den gode røverhistoriestemningen."
Mette Hofsødegård, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2013
ISBN 9788203256547
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 04.09.2013
Emne Skjønnlitteratur Sentral-Amerika Ungdom Amerikanske urfolk Romaner Spenning
Aslak Dørum

Aslak Dørum

Aslak Dørum er bassist i DumDum Boys. "En flåte av gull" (2013) var hans første bok. Oppfølgeren "Et hjerte av glass" kom i 2014 og «Et slott av sølv» kom i 2016. «Dronningen vender tilbake» er hans første bok for ungdom. Les mer

Andre i samme serie