En flåte av gull

På lager
ISBN
9788203256547
Ebok
kr 119,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203256547
  • Salgsdato: 04.09.2013
  • Språk: Bokmål
To unge gutter er på reise med et skoleskip. Under et kraftig uvær faller de over bord.

En glemt indianerstamme, blodtørstige smuglere og en mytisk skatt. Olav fra Lambertseter trodde han skulle på en rolig seiltur. Nå er ham midt oppe i et livsfarlig eventyr sammen med sin nye venn Amir.
Aslak Dørum, bassist i Dumdum Boys, debuterer med denne forrykende eventyrromanen. "Splitter pine for en bok! (...) Dørum er ikke bare en førsteklasses rockemusiker. Han er forsyne meg en førsteklasses ungdomsbokforfatter. «En flåte av gull» er en guttebok (hvis det er lov å bruke et slikt uttrykk) av godt, gammelt merke. Intenst spennende, medrivende og velskrevet. (...) Dette er en ypperlig bok for ungdommer som lever i den villfarelse at det er kjedelig å lese bøker. Thrilleren er det reneste dataspillet i litterær form."
Tom Egeland, VG (terningkast 5)

"Dørum forteller med glimt i øyet og et varmt hjerte, mens maskinpistolkulene suser. Det hjelper på den gode røverhistoriestemningen."
Mette Hofsødegård, Aftenposten
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Aslak Dørum

Aslak Dørum

Aslak Dørum er bassist i DumDum Boys. "En flåte av gull" (2013) var hans første bok. Oppfølgeren "Et hjerte av glass" kom i 2014 og «Et slott av sølv» kom i 2016. «Dronningen vender tilbake» er hans første bok for ungdom.
Mer om forfatteren