Ekko av ensomme netter

På lager
ISBN
9788203355790
Ebok
kr 159,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203355790
  • Salgsdato: 09.10.2013
  • Språk: Bokmål
"Ekko av ensomme netter" er en psykologisk thriller med en drapsmann i rollen som både hovedperson og jeg-forteller. Boka er en frittstående fortsettelse av "Vinden ved verdens ende" (2011).

London, 1888: De bestialske drapene på flere prostituerte kvinner skaper panikk blant byens østkantfolk.

Stavanger, 2011: Etterforskerne som jobber med å stanse potensielt farlige mennesker før de fullfører ugjerningene sine, mottar informasjon om at etterforskningen deres settes i forbindelse med et drap av en kvinne i Øst-London.

Denne andre boken om seriemorderen Jonas Aas ville flukt fra seg selv foregår i hovedsak i London og Stavanger. Aa har gått under jorden i den britiske metropolen for å gjemme seg for psykolog Jan Walter og sine egne demoner. Samtidig som psykologen nærmer seg gjemmestedet, blir det klart at han har sine egne problemer og en helt egen agenda.

Den angrende morderen lokkes inn i sitt verste mareritt da han oppsøker territoriet til tidenes seriemorder, Jack the Ripper, og mennesker rundt ham begynner å dø på merkelig vis.

"Ekko av ensomme netter" foregår i en verden der ingenting er slik vi er vant til. Ingenting er trygt lenger, selv ikke hovedpersonens egne tanker.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Rune Salvesen

Rune Salvesen bor i Stavanger. Han debuterte med romanen "Pur Morgen" (2005), som ble kåret til en av årets ti beste bøker av Dagbladets lesere. I 2009 kom "Zookose", en samling apokalyptiske fortellinger. I 2011 utga han "Vinden ved verdens ende", som introduserte hovedpersonen Jonas Aa, som vi møter igjen i "Ekko av ensomme netter" (2013).
Mer om forfatteren