Bla i boken

Din kamp er min kamp

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203368042
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I denne knyttneven i av en bok tar den yngste varaordfører i Oslo noensinne megafonen og roper høyt. Helt siden Kamzy Gunaratnam meldte seg inn i Arbeiderpartiet har hun vist seg som en uredd politiker som kjemper for sine hjertesaker: likestilling, inkludering, ytringsfrihet og mot sosial kontroll.
Med sin unike bakgrunn er Kamzy er stolt over sine røtter - og i denne boken deler hun åpent om familiens flukt fra krigsherjede Sri Lanka til eksotiske Norge, klassereisen fra blokkene på Rødtvet i Groruddalen til festmiddager på Rådhuset, og om den vonde tiden som Utøya-overlevende etter 22. juli. Hun forteller også om sitt politiske engasjement for kvinner på Sri Lanka, der en reise til hjemlandet skulle vise seg å være mer krevende enn hun hadde ventet seg. Å eksportere norske verdier er ingen lett oppgave. Men de er heller ingen selvfølge i Norge, noe Kamzy skriver tydelig om fra hennes eget liv som politiker i et av landets største partier.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203368042
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 19.04.2021
Emne Sri Lanka Selvbiografier Norge Faglitteratur Politikere 2000-2049
Lest av Kamzy Gunaratnam
Kamzy Gunaratnam

Kamzy Gunaratnam

Kamzy Gunaratnam (f.1988) er varaordfører i Oslo. Boken er skrevet i samarbeid med Martine Aurdal (f. 1978), forfatter og politisk journalist i Dagbladet.

Les mer

Martine Aurdal

Artikler

Kamzy - Din kamp er min kamp

I denne knyttneven i av en bok tar varaordføreren i Oslo megafonen og roper høyt for sine hjertesaker: likestilling, inkludering, ytringsfrihet og mot sosial kontroll.
Les mer