Bla i boken

Din kamp er min kamp

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203368042
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I denne knyttneven i av en bok tar den yngste varaordfører i Oslo noensinne megafonen og roper høyt. Helt siden Kamzy Gunaratnam meldte seg inn i Arbeiderpartiet har hun vist seg som en uredd politiker som kjemper for sine hjertesaker: likestilling, inkludering, ytringsfrihet og mot sosial kontroll.
Med sin unike bakgrunn er Kamzy er stolt over sine røtter - og i denne boken deler hun åpent om familiens flukt fra krigsherjede Sri Lanka til eksotiske Norge, klassereisen fra blokkene på Rødtvet i Groruddalen til festmiddager på Rådhuset, og om den vonde tiden som Utøya-overlevende etter 22. juli. Hun forteller også om sitt politiske engasjement for kvinner på Sri Lanka, der en reise til hjemlandet skulle vise seg å være mer krevende enn hun hadde ventet seg. Å eksportere norske verdier er ingen lett oppgave. Men de er heller ingen selvfølge i Norge, noe Kamzy skriver tydelig om fra hennes eget liv som politiker i et av landets største partier.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203368042
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 19.04.2021
Emne 2000-2049 Sri Lanka Faglitteratur Politikere Selvbiografier Norge
Lest av Kamzy Gunaratnam
Kamzy Gunaratnam

Kamzy Gunaratnam

Kamzy Gunaratnam (f.1988) er varaordfører i Oslo. Boken er skrevet i samarbeid med Martine Aurdal (f. 1978), forfatter og politisk journalist i Dagbladet.

Les mer

Martine Aurdal

Artikler

Kamzy - Din kamp er min kamp

I denne knyttneven i av en bok tar varaordføreren i Oslo megafonen og roper høyt for sine hjertesaker: likestilling, inkludering, ytringsfrihet og mot sosial kontroll.
Les mer