Den andre kvinnen

På lager
ISBN
9788242167330
Lydbok (nedlastbar)
kr 169,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788242167330
  • Orig. tittel: My husband's wife
  • Oversetter: Eli-Ann Tandberg
  • Salgsdato: 08.02.2018
  • Språk: Bokmål
Rosie lever lykkelig med familien sin i en liten by i Sør-England. Hun elsker sin mann og er stolt av de to jentene de har sammen. Dårlig økonomi og hverdagsutfordringer til tross, de har hverandre og kjærligheten. Tror hun.

En dag kommer mannen og sier at det er slutt. Han har truffet en annen. Den andre kvinnen er rik, pen og vellykket, alt Rosie opplever at hun selv ikke er. Rosies hjerte er knust. Hverdagen blir snudd opp ned, barna blir sendt hit og dit. Hun vokste selv opp uten en mor, og frykter nå for hvordan det skal gå med henne og barna.

Amanda Prowse er en internasjonal bestselgerforfatter som har skrevet 16 romaner, utgitt på en rekke språk. «Den andre kvinnen» er en av de som har ligget lengst på bestselgerlistene. Hun er en populær radio- og TV- personlighet i Storbritannia.

«Sterk og bevegende historie (...) Prowse er dronningen av familiedrama. Hun beveger seg dypt inn i de mørke temaene, men klarer å gjøre det med varme, håp og til og med humor.»
Daily Mail
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Amanda Prowse

Amanda Prowse

Amanda Prowse er en britisk forfatter som har skrevet en rekke internasjonale bestselgere. Hun er også en populær radio- og TV-personlighet i Storbritannia.
Mer om forfatteren

Elisabeth Vatn

Mer om forfatteren