Bla i boken

Den andre kvinnen

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242167330
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Rosie lever lykkelig med familien sin i en liten by i Sør-England. Hun elsker sin mann og er stolt av de to jentene de har sammen. Dårlig økonomi og hverdagsutfordringer til tross, de har hverandre og kjærligheten. Tror hun.

En dag kommer mannen og sier at det er slutt. Han har truffet en annen. Den andre kvinnen er rik, pen og vellykket, alt Rosie opplever at hun selv ikke er. Rosies hjerte er knust. Hverdagen blir snudd opp ned, barna blir sendt hit og dit. Hun vokste selv opp uten en mor, og frykter nå for hvordan det skal gå med henne og barna.

Amanda Prowse er en internasjonal bestselgerforfatter som har skrevet 16 romaner, utgitt på en rekke språk. «Den andre kvinnen» er en av de som har ligget lengst på bestselgerlistene. Hun er en populær radio- og TV- personlighet i Storbritannia.

«Sterk og bevegende historie (...) Prowse er dronningen av familiedrama. Hun beveger seg dypt inn i de mørke temaene, men klarer å gjøre det med varme, håp og til og med humor.»
Daily Mail

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788242167330
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 08.02.2018
Orig. tittel My husband's wife
Emne Kjærlighet England Skjønnlitteratur Familie Kvinner Romaner
Lest av Elisabeth Vatn
Amanda Prowse

Amanda Prowse

Amanda Prowse er en britisk forfatter som har skrevet en rekke internasjonale bestselgere. Hun er også en populær radio- og TV-personlighet i Storbritannia. Les mer

Artikler

Amanda Prowse er dronningen av familiedrama

Amanda Prowse har skrevet 16 romaner, og er oversatt til et dusin språk. Hun er rett og slett dronningen av familiedrama.
Les mer

Utdrag: Theo av Amanda Prowse

Løvetannbarnet Anna og rikmannssønnen Theo, to mennesker fra helt ulike verdener - kan de bygge en felles framtid?
Les mer