Bestefar og jeg sparer til hund

obs! obs! superhemmelig!
Annen tilknytning:

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203263033
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Jeg vil ha en hund!

Pelle ønsker seg hund av hele sitt hjerte, men mamma sier nei. Heldigvis har Pelle en ganske vilter og barnslig bestefar, som synes at det å skaffe seg en hund er en god idé Pelle og bestefar bestemmer seg for å spare til hund.

Boken er ualminnelig rikt illustrert av Ingrid Dos Santos.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2017
ISBN 9788203263033
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 16.05.2017
Emne Romaner Besteforeldre Hunder Skjønnlitteratur
Hilde Hagerup

Hilde Hagerup

Hilde Hagerup (f. 1976) har skrevet flere prisbelønte bøker for barn og ungdom. Bøkene hennes har fått stor oppmerksomhet og anerkjennelse og er utgitt i Danmark, Sverige, Island, Litauen, Tyskland, Frankrike, Thailand, Finland, Nederland og Kroatia. For "Bølgebiter" (1998) ble hun tildelt Kulturdepartementets debutantpris. "Høyest elsket" utkom i 2000, og for "Løvetannsang" (2002) mottok hun Kritikerprisen, Sonja Hagemanns barnebokpris og Skolebibliotekarenes pris. For "Bittet" (2007) ble hun tildelt Kirke- og kulturdepartementets litteraturpris. I 2011 kom den første boken, "Bak Dødsfjellet", i serien "Spøkelsene på Frostøy", som viser en helt ny side ved Hilde Hagerups forfatterskap. Serien omfatter fem bøker. Sammen med faren Klaus Hagerup har hun skrevet fem bøker i serien "Mesterdetektiv Tim og Co". Hilde Hagerup har også skrevet en biografi om Agatha Christie, og i 2011 vant hun Kulturdepartementets pris for fagbøker for "Virginia Woolf".
flere noveller og skuespillet "Kolibri". I 2005 kom romanen "Lysthuset", hennes første bok for voksne. Hun har også skrevet "Som hennes dager var: et portrett av Anne Karin Elstad" (2018). I tillegg til sine egne bøker har hun bidratt med noveller i en rekke antologier, og i 2018 vant hun Teskjekjerringprisen for sitt forfatterskap. Les mer

Ingrid dos Santos

Ingrid dos Santos er illustratør, grafisk designer, videoskaper og tekstforfatter. Hun bor og arbeider i Oslo.

Les mer

Andre i samme serie

 1. Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 2. Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Ebok
  149 kr
 3. Bestefar og jeg sparer til hund
  Bestefar og jeg sparer til hund
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr