Bestefar og jeg seiler vår egen sjø

koste hva det koste vil!
Annen tilknytning:

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203264191
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Mamma og tante Berit har leid en hytte på en strand langt unna sivilisasjonen. Hele familien reiser dit på sommerferie. Hytta er skjermfri, mamma har lagt ned sukkerforbud og tante Berit organiserer daglige runder med meditasjon og yoga i grønnkålåkeren.
Pelle, Frokost og spesielt bestefar holder på å bli sprø.
Men i annekset der Bestefar og Frokost er innlosjert finner de en kikkert. Med den kan de se helt ut til øyene i sundet utenfor. På en av øyene er det en kiosk. Opp av kiosken stikker verdens største iskremskilt.
Kanskje de kan komme seg dit? Da må de snekre seg en flåte. Null problem, sier bestefar. Men det må være hemmelig. Ingen må ødelegge når Pelle og bestefar rømmer fra verdens kjedeligste sommerferie.
Dette er den frittstående oppfølgeren av fjorårets bok Bestefar og jeg sparer til hund. (Obs, obs! Superhemmelig!)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2018
ISBN 9788203264191
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 09.07.2018
Emne Romaner Ferie Besteforeldre Skjønnlitteratur
Hilde Hagerup

Hilde Hagerup

Hilde Hagerup (f. 1976) har skrevet flere prisbelønte bøker for barn og ungdom. Bøkene hennes har fått stor oppmerksomhet og anerkjennelse og er utgitt i Danmark, Sverige, Island, Litauen, Tyskland, Frankrike, Thailand, Finland, Nederland og Kroatia. For "Bølgebiter" (1998) ble hun tildelt Kulturdepartementets debutantpris. "Høyest elsket" utkom i 2000, og for "Løvetannsang" (2002) mottok hun Kritikerprisen, Sonja Hagemanns barnebokpris og Skolebibliotekarenes pris. For "Bittet" (2007) ble hun tildelt Kirke- og kulturdepartementets litteraturpris. I 2011 kom den første boken, "Bak Dødsfjellet", i serien "Spøkelsene på Frostøy", som viser en helt ny side ved Hilde Hagerups forfatterskap. Serien omfatter fem bøker. Sammen med faren Klaus Hagerup har hun skrevet fem bøker i serien "Mesterdetektiv Tim og Co". Hilde Hagerup har også skrevet en biografi om Agatha Christie, og i 2011 vant hun Kulturdepartementets pris for fagbøker for "Virginia Woolf".
flere noveller og skuespillet "Kolibri". I 2005 kom romanen "Lysthuset", hennes første bok for voksne. Hun har også skrevet "Som hennes dager var: et portrett av Anne Karin Elstad" (2018). I tillegg til sine egne bøker har hun bidratt med noveller i en rekke antologier, og i 2018 vant hun Teskjekjerringprisen for sitt forfatterskap. Les mer

Ingrid dos Santos

Ingrid dos Santos er illustratør, grafisk designer, videoskaper og tekstforfatter. Hun bor og arbeider i Oslo.

Les mer

Andre i samme serie

 1. Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Bestefar og jeg seiler vår egen sjø
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 2. Bestefar og jeg sparer til hund
  Bestefar og jeg sparer til hund
  Ebok
  149 kr
 3. Bestefar og jeg sparer til hund
  Bestefar og jeg sparer til hund
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr