Bla i boken

Barnelegens beste råd

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203392771
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Er dette utslettet farlig? Har ikke hosten vart litt lenge nå? Når begynner egentlig minsten å krabbe?

Det er vanskelig å forberede seg på alt man blir bekymret for når man får barn. De minste barnas helse er viktig, men kan være vrien å forstå. Og ofte vil man ikke plage legen.

Gjennom historier fra sin hverdag som barnelege guider Sveinung Larsen deg gjennom de vanligste bekymringene norske foreldre har, og gir beroligende svar. Her får du svar på ofte stilte spørsmål om hva som feiler barna, og en oversikt over barnesykdommene de skal gjennom. Forfatteren går også gjennom en del myter om barnehelse, og kan både muntert avkrefte tresekundersregelen om skitt på bakken og svare på det evige spørsmålet - hvor blir det av tyggisene vi svelger?

Her gir den kloke og tålmodige barnelegen foreldre de svarene de trenger for å senke skuldrene, skjønne hva legen sier og lære bakgrunnen for moderne barnemedisin.

* Liste over barneplager
* Pasienthistorier
* Gode råd til foreldre

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203392771
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 13.06.2022
Emne Barn Sykdommer Helse Faglitteratur
Lest av Gaute Boris Skjegstad
Sveinung Larsen

Sveinung Larsen

Sveinung Larsen (f. 1975) er overlege i barnemedisin ved St. Olavs hospital i Trondheim. Han er i tillegg utdannet journalist fra Høgskolen i Volda. Han er kjent fra legespalten i Foreldre og barn, og dette er hans første bok. Les mer