Av en annen verden

På lager
ISBN
9788203199394
Ebok
kr 149,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203199394
  • Salgsdato: 28.03.2011
  • Språk: Bokmål
Av en annen verden er en bred episk roman med et persongalleri som spenner fra en 250 kg tung dame i Venezia til en 90 år gammel pensjonert avisredaktør som har spart på alle avisene siden krigens dager. I New York går fremdeles hans ungdoms kjæreste og venter på ham.
Romanen handler om det livet man aldri helt våget å velge, om kjærligheten man skuslet bort, om drømmen man klynger seg til om at alt skal forandres. Og kanskje er det likevel ikke for sent?

"Med «Av en annen verden» har hun tydelig bevist at hun evner å skrive spennende, bredt anlagte epos, med mange snirklete tråder som til sammen blir en fin og original vev."
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Kari F. Brænne

Kari F. Brænne

Kari Fredrikke Brænne er født i Oslo i 1966. Hun er utdannet billedkunstner ved Statens Kunstakademi og The New York Academy of Art, og hun har arbeidet med både maleri og nyere medier som video/film. Brænne debuterte i 2007 med romanen "Av en annen verden" som hun fikk Aschehougs debutantstipend for. "Under de dype skyggene av løvtunge trær" (2010) var hennes andre bok, og den er solgt til både Frankrike og Tyskland. Romanen "Himmelfall" (2015) om den russiske tsarfamiliens fall og endelikt, fikk stor oppmerksomhet. Kari Fredrikke Brænne har også skrevet flere skuespill som er oppført på ulike scener i Oslo.
Mer om forfatteren