Alt kan skje

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203395895
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
For Lara og datteren Eliza har det alltid bare vært de to. Men, den dagen Eliza fyller 18, vil hun ha kontakt med faren sin. Lara blir tvunget til å avsløre hemmeligheten hun har hold skjult fra datteren hele hennes liv, og hun må også selv gå tilbake i sin egen historie.
Eliza vil ha svar, og Lara har selv mange spørsmål. Jakten på sannheten fører dem ut på en roadtrip gjennom hele England, og til slutt fører det dem til New York, der hvor alt starten den gangen. Noen drømmer har blitt knust på veien, og med det er mange muligheter gått tapt. Men det ser ut til at livet likevel har noen overraskelser liggende.
Dette er en varm og klok - og oppløftende roman, om kjærlighet, nye sjanser og om de uventede og ekstraordinære veiene livet kan føre oss ut på.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203395895
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Hanne Elisabeth Munkelien
Salgsdato 25.01.2023
Orig. tittel Anything could happen
Emne England Romaner Skjønnlitteratur New York Romantikk Familie
Lucy Diamond

Lucy Diamond

Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 17 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister. Les mer

Artikler

Strandkafeen: slik blir en bok til

Noen ganger vet vi fra første gjennomlesing at vi har en bok vi ønsker å utgi. Dette var tilfelle med Strandkafeen av Lucy Diamond.
Les mer

Bli kjent med Lucy Diamond

Strandkafeen av Lucy Diamond er definitvt årets sommerbok.
Les mer