Bla i boken

Alt du ikke ser

livet med Joachim

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788242182357
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gründeren og karrierekvinnen Ellen Arnstad fødte eldstesønnen Joachim bare fire timer etter at magasinet HENNE var lansert. I lykkerusen etterpå fleipet hun med at det var så vidt hun rakk sin egen fødsel.

Svært få mennesker har sett hennes andre virkelighet: Hemmeligheten og krisen hun ikke kunne dele med omverdenen eller fortelle noen om. Angsten for å miste sønnen. Fortvilelsen over å se ham bli sykere og sykere. Joachim har vært den store lykken og den store sorgen i Ellen Arnstads liv. I denne boken reflekterer hun over styrken i relasjoner, kraften i hverdagsøyeblikk og friheten til å velge egne verdier.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788242182357
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 08.10.2019
Emne Sykdommer Selvbiografier Næringslivsfolk Funksjonsnedsettelser Faglitteratur
Lest av Ellen Arnstad

Ellen Arnstad

Ellen Arnstad (f. 1965) har vært forlagsredaktør i Aller Media, grunnlegger av magasinet HENNE, sjefredaktør i ukebladet KK og Se og Hør ¿ og er modellen bak TV-figuren Tårnfrid. Hun har sittet i hovedstyret i Norsk Redaktørforening og i Pressens Faglige Utvalg og bidratt i samfunnsdebatten om likestilling gjennom flere år. Nå er hun administrerende direktør for kongress-og eventsenteret X Meeting Point. "Alt du ikke ser. Livet med Joachim" er hennes første bok. Les mer

Kristin M. Hauge

Artikler

Alt du ikke ser

Gründer og karrierekvinne Ellen Arnstad har bært på en hemmelighet hun ikke har kunnet dele med omverdenen før nå.
Les mer