Bla i boken

Vinterdronningen

Fandorins første sak

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788242128928
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Moskva, 1876: Ksaverij Feofilaktovitsj Grusjin, avdelingssjef i Moskva kriminalpoliti, sitter ved sin pult og kaster et vennlig blikk over kanten på sin skilpaddefargede lorgnett.
Han ser på kontoristen Erast Petrovitsj Fandorin, tjenestemann med 14. laveste rang i statsregulativet, som for tredje gang har skrevet ukerapporten til herr overpolitimesteren. Den unge mannen er ambisiøs, intelligent og raffinert, kanskje lovende.
Selvmordet til den unge studenten og adelsmannen Kokorin i Aleksanderhaven, foran en måpende tilskuerskare, gir Fandorin muligheten til å vise hva han duger til.
En merkelig historie utspiller seg. Vitnene så Kokorin knele foran en ung kvinne og fri, for deretter å true med å ta livet av seg om hun sa nei. Og Kokorin var verken full eller gal...
Snart oppdager dessuten Fandorin at Kokorins formue tilfaller den engelske velgjørerinnen baronesse Esther, som er kjent over hele Russland for sitt arbeid med foreldreløse barn - og ikke minst at den vakre og farlige eventyrersken Amalija Kazimirovna Bezjetskaja har krysset den unge studentens vei...

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2003
ISBN 9788242128928
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Isak Rogde
Salgsdato 15.11.2007
Orig. tittel Azazel
Emne Krim Romaner Politi og detektiver Russland Skjønnlitteratur 1800-tallet
Lest av Eindride Eidsvold

Boris Akunin

Andre i samme serie

  1. Tyrkisk gambit
    Tyrkisk gambit
    Lydbok (nedlastbar)
    149 kr