Bla i boken

Vi ba aldri om vinger

roman

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788242162434
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Endelig en ny roman av den bestselgende forfatteren av «Blomstenes hemmelige språk»!

«Vi ba aldri om vinger» er en sterk, rørende og aktuell historie om mennesker som lever i usikkerhet, om deres forsøk på å skape seg en ny tilværelse i et annet land, og om håpet som ligger i kjærligheten.

Letty Espinosa har egentlig aldri vært den moren hun har ønsket å være for de to barna sine - 15 år gamle Alex og Luna på 6. Barna vet ikke hvem fedrene deres er, og de bor sammen med Letty og besteforeldrene i et fattig område i San Fransisco. Når besteforeldrene bestemmer seg for å flytte tilbake til Mexico, snus Lettys tilværelse på hodet. Hun må klare seg selv og være både mor og forsørger.
I baren på flyplassen der hun jobber, dukker det plutselig opp en ny kollega som får henne til å se annerledes på tilværelsen. Samtidig blir Alex forelsket i en klassevenninne, og når han en dag skjønner hvem som er hans far, settes mye på spill i den lille familien.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788242162434
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Bente Klinge
Salgsdato 25.09.2015
Orig. tittel We never asked for wings
Emne Lydbøker Familie Romaner San Francisco Innvandrere Skjønnlitteratur
Lest av Cathrin Gram

Vanessa Diffenbaugh

"Blomstenes hemmelige språk" er Vanessa Diffenbaughs debutroman. Boken ble solgt til 27 land allerede før utgivelse. Den gikk rett inn på bestselgerlistene i Italia og England, og lovprises av et unisont internasjonalt anmelderkorps. Les mer