Verdens verste dyr

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203396236
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
De fleste kjæledyr er søte og kosete. De gjør deg glad. Du kan holde dem. Du kan klappe dem.
Men det finnes også kjæledyr som forårsaker ødeleggelse, uro og fortvilelse. Det er disse kjæledyrene denne boka handler om.

Superskurk-dyr og glupsk på å spise deg-dyr: I Verdens verste dyr kan du lese om de mest forferdelig skremmende kjæledyrene som finnes i hele verden.
Hvis du tør!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 307
Utgitt 2023
ISBN 9788203396236
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Sverre Knudsen
Salgsdato 28.04.2023
Orig. tittel The world's worst pet
Emne Kjæledyr Skjønnlitteratur Humor Fortellinger
David Walliams

David Walliams

Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm. Men som alltid: Ingenting er ordentlig morsomt hvis det ikke ligger en kime av alvor bak.
Mange vil dra kjensel på David Walliams fra tv-serien Little Brittain. Sammen med Matt Lucas gjorde han stor suksess med sine erkebritiske sketsjer - ofte kledd i dameklær. Kjenner du igjen sitatene "I`m a lady" eller "The computer says noooooo"? Da er sannsynligheten stor for at du har sett på Little Brittain.
Heldigvis for alle som setter pris på gode bøker for barn, har David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire - og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams¿ sympati ligger. Han er alltid på barnas side. Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, de får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality på TV. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

David Walliams debuterte som forfatter i 2008 med "The Boy in the Dress". Siden har han toppet bestselgerlistene i Storbritannia og i store deler av resten av verden. Han er flere ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize, og bøkene hans er oversatt til 38 språk. Les mer

Adam Stower

Andre i samme serie

 1. Verdens verste dyr
  Verdens verste dyr
  Lydbok (nedlastbar)
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
 2. Verdens verste foreldre
  Verdens verste foreldre
  Innbundet
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
 3. Verdens verste foreldre
  Verdens verste foreldre
  Lydbok (nedlastbar)
  Tilbudspris 139 kr Før 159 kr
 4. Verdens verste monstre
  Verdens verste monstre
  Innbundet
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
  Kommer 05.08.2024

Artikler

Hysterisk morsomme bøker av David Walliams

David Walliams bøker er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt.
Les mer