Bla i boken

Verdens verste barn 2

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 69 kr Før 129 kr
På lager
ISBN
9788242166876
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Hva har en monstersulten baby, en kattemishandler og en jente som elsker mark til felles? De er verdens verste barn, selvfølgelig.

Du trodde kanskje du kjente til verdens verste barn? Vel, da har du ikke hørt om Grusomme Griselda som legger larver i rektors underbukser, eller Trine som er så ufyselig at hun blir forvandlet til et troll.

David Walliams har skrevet en hysterisk oppfølger til «Verdens verste barn». I «Verdens verste barn 2» møter du ti nye, avskyelige og demoniske barn som er så fæle at lillebroren din virker som en engel i forhold.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2018
ISBN 9788242166876
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Sverre Knudsen
Salgsdato 21.05.2018
Orig. tittel The world's worst children 2
Emne Fortellinger Humor Skjønnlitteratur
Lest av Christoffer Staib
David Walliams

David Walliams

Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm. Men som alltid: Ingenting er ordentlig morsomt hvis det ikke ligger en kime av alvor bak.
Mange vil dra kjensel på David Walliams fra tv-serien Little Brittain. Sammen med Matt Lucas gjorde han stor suksess med sine erkebritiske sketsjer - ofte kledd i dameklær. Kjenner du igjen sitatene "I`m a lady" eller "The computer says noooooo"? Da er sannsynligheten stor for at du har sett på Little Brittain.
Heldigvis for alle som setter pris på gode bøker for barn, har David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire - og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams¿ sympati ligger. Han er alltid på barnas side. Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, de får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality på TV. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

David Walliams debuterte som forfatter i 2008 med "The Boy in the Dress". Siden har han toppet bestselgerlistene i Storbritannia og i store deler av resten av verden. Han er flere ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize, og bøkene hans er oversatt til 38 språk. Les mer

Andre i samme serie

 1. Verdens verste dyr
  Verdens verste dyr
  Innbundet
  299 kr
 2. Verdens verste dyr
  Verdens verste dyr
  Lydbok (nedlastbar)
  299 kr
 3. Verdens verste foreldre
  Verdens verste foreldre
  Innbundet
  299 kr
 4. Verdens verste foreldre
  Verdens verste foreldre
  Lydbok (nedlastbar)
  159 kr
 5. Verdens verste monstre
  Verdens verste monstre
  Innbundet
  299 kr
  Kommer 08.07.2024
 6. Verdens verste monstre
  Verdens verste monstre
  Lydbok (nedlastbar)
  199 kr

Artikler

Hysterisk morsomme bøker av David Walliams

David Walliams bøker er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt.
Les mer