Bla i boken

Varulvens hemmelighet

Annen tilknytning:

Velg format

129 kr
På lager
ISBN
9788242166890
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Iskaldt grøss fra den svenske landsbygda.
Det har blitt høst i den lille landsbygda Eldsala, og det har ikke skjedd noe uvanlig siden sommerens zombiefeber. Men så begynner mystiske ting å skje. Flammer blusser opp i skogen hver eneste natt, og det er grunn til å tro at noen tenner på med vilje. På samme tid begynner store ulver å luske rundt i landsbygda.
Men det er noe mistenkelig med ulvene. Hvorfor har de våt pels og lysende, grønne øyne? Kan det være varulver som flokker rundt husene og venter på en mulighet til å angripe? Herbert og bestevenninnen Sally må nok en gang løse et farlig mysterium
Kristina Ohlssons bøker ligger høyt på bestselgerlistene i Sverige. Hun er nominert to ganger til SvenskaDeckarakademinspris for «Bästa Kriminalroman». «Glassbarna» var hennes første barnebok og vant den prestisjefylte Barnens romanpris 2013.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2018
ISBN 9788242166890
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Elisabeth Bjørnson
Salgsdato 12.02.2018
Orig. tittel Varulvens hemlighet
Emne Romaner Grøssere Skjønnlitteratur Varulver
Lest av Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen
Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson er utdannet statsviter og har jobbet mye med terrortrusler i Europa. Hun har blant annet arbeidet for Rikspolisstyrelsen i Stockholm og for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Wien.
Ohlsson er i dag forfatter på heltid og skriver barnebøker, voksenbøker og faktabøker. Hennes bøker ligger høyt på bestselgerlistene i Sverige. Hun er nominert to ganger til Svenska Deckarakademins pris for «Bästa Kriminalroman». "Glassbarna" var hennes første barnebok og vant den prestisjefylte Barnens romanpris 2013. Kristina Ohlsson omtales som Sveriges nye barnebokforfatter og sammenliknes med Maria Gripe. Les mer

Andre i samme serie

 1. Mumiens gåte
  Mumiens gåte
  Ebok
  119 kr
 2. Mumiens gåte
  Mumiens gåte
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 3. Varulvens hemmelighet
  Varulvens hemmelighet
  Ebok
  119 kr
 4. Zombiefeber
  Zombiefeber
  Ebok
  149 kr
 5. Zombiefeber
  Zombiefeber
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 6. Zombiefeber
  Zombiefeber
  Innbundet
  279 kr
  Kommer