Våkenetter

På lager
ISBN
9788203197369
Ebok
kr 149,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203197369
  • Salgsdato: 01.02.2012
  • Språk: Bokmål
En mann på vei hjem fra fest vikler seg, bokstavelig talt, inn i sine egne erindringstråder. Et kjærestepar sitter i en bil under vann og den ene av dem har aldri vært lykkeligere. En sønn blir oppringt av sin døde mor. Og en vulkanolog nekter å la seg evakuere fra et fjell han vet vil eksplodere hvert øyeblikk.
I "Våkenetter" blir det hverdagslige ekstremt og det ekstreme hverdagslig. Anders Malm oppsøker randsoner i menneskets psyke og grensesituasjoner i tilværelsen. Malms personer kryper og snubler, løper opp og ned trapper, går seg vill i egne spor, og kjører hvileløst rundt om nettene. Dette er «litteratur noir», men ikke uten absurde innslag og medmenneskelig varme.

"... ei debutbok som både overrasker og imponerer. (...) På sitt eget vis skaper han virkeligheter som kan virke både skeive og skrudde, befolket av lett utslåtte individer, men alltid med en solid dose menneskelig varme i bunnen."
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Anders Malm

Anders Malm (f. 1980) debuterte i 2009 med novellesamlingen "Våkenetter". Romanen "Massemenneske" (2012) er hans andre bok.
Mer om forfatteren