Alien i klassen

mitt liv på feil planet

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203265624
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Lettlest og humoristisk for ferske lesarar

Det er mykje som tyder på at Ulrik F. Oma lever på feil planet. I klassen er det ingen teikn til intelligent liv og heime er alt kaos. I tillegg får bølla Bob Ulrik til å føle seg som søppel.

Men ein kveld suser eit mystisk sikksakklys over himmelen. Neste dag begynner ei jente med uvanlege talent i klassen. Kven er ho? Kan Ulrik få seg ein ven? Og blir Ulrik nokon gong klar til å ta opp kampen med Bob og dei andre på skolen?

Alien i klassen er ei bok for alle som ein gong har vore aleine, alle som liker teikningar betre enn vanskelege ord og alle som lurer på om det finst liv i verdsrommet. Og det er vel dei aller fleste ...

«Dette er ei 'Put your hands in the air'-bok. Ei bok å juble for. ... den vellukka kombinasjonen av kreativ overflod i ein stram, lettlesen form gjer at ein skulle ynskje ein fekk vere statsminister for ein dag. Då skulle Alien i klassen leggast i sekken til kvar einaste førsteklassing når klokkene no snart ringer for dei.» Janne Karin Støylen, Bergens Tidende (Fem av seks hjerter)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 183
Utgitt 2023
ISBN 9788203265624
Format Innbundet
Språk Nynorsk
Illustratør Vegard Markhus
Salgsdato 27.07.2023
Emne UFO-er Skjønnlitteratur Skolen Humor
Vegard Markhus

Vegard Markhus

Vegard Markhus (fødd 1983) er forfattar, illustratør og lærar. Han debuterte med bildeboka Redd i 2008. For Timothy mister seg sjølv, som kom i 2010, fekk han Nynorsk Barnelitteraturpris, I 2019 kom Det runde problemet, som blei nominert til Kulturdepartementets barne- og ungdomslitteraturpris for beste bildebok. Alien i klassen er den niande boka hans. Markhus er også musiker. Saman med Bjørnar Sangolt utgjer han duoen Naboen min, som lagar musikk for barn. I 2019 mottok dei Spellemannsprisen for plata Rockesock. Les mer