Terapeuten

Velg format

Tilbudspris 139 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203364921
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«… hvis jeg noen gang skal bruke klisjeen «umulig å legge bort», må det være om Terapeuten.» … antakelig en av årets beste krimthrillere.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad (Terningkast 6)
 
«Stilsikker spenning! Velskrevet og engasjerende thrillerdebut fra en stilsikker forfatter. Denne typen psykologisk thriller, der hovedpersonen føler at hun mister kontrollen over livet sitt, at hun blir overvåket og selv blir stadig mer schizofren, er en velkjent sjanger. Og Helene Flood mestrer den til det fullkomne.» Sindre Hovdenakk, VG (Terningkast 5)
 
«Imponerende god krimdebut. Et drevet og godt krimplott får selskap av et originalt og medrivende psykologisk portrett av en hardt prøvet hovedperson.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)
 
«Alt klaffer i psykolog Helene Floods krimdebut, som allerede spås internasjonal suksess.» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)
 
«Debutant i eliteklassen. Det er berre å slå fast, vi har fått ein ny, norsk krimforfattar i eliteklassen.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen (Terningkast 5)
 
«Suveren thriller-terapi.» Vebjørn Rogne, Bok365 
 

«Krim skrevet med intelligens og innsikt.» Leif Ekle, Nrk

«Terapeuten forsvarer hypen. Helene Floods debutbok er en spennende, godt skrevet thriller om en ektemann som forsvant.» Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten?

Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går ihop, og er solgt til 21 land før utgivelse i Norge.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788203364921
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 19.07.2019
Emne Skjønnlitteratur Psykologiske thrillere Romaner Ekteskap og parforhold Psykoterapi

Helene Flood