Synlig reparasjon

slik blir slitte favorittklær enda finere enn nye

Velg format

429 kr
På lager
ISBN
9788203393754
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Synlig reparasjon - det vil si å fikse ødelagte klær med lekre og kreative reparasjoner - har blitt en trend de siste åra, og det er ikke så rart. Ikke bare er det gøy og ser stilig ut, det er også en aktivitet som inviterer til å hoppe av forbrukskarusellen og se klærne for hva de egentlig er verdt.
Eva Kittelsen er Norges fremste ambassadør for synlig reparasjon. I denne boken gir hun en enkel innføring i de viktigste teknikkene, som lapping, stopping og broderi. Hun viser hvordan du reparerer hullete sokker og kamuflerer flekker på skjorta, men også hvordan du kan omgjøre gamle klær til små kunstverk, ved hjelp av nye vrier på tradisjonelle håndarbeidsteknikker.
Med bakgrunn i egne erfaringer viser hun dessuten hvordan reparasjon kan hjelpe oss til å føle takknemlighet og mestringsglede i hverdagen, ettersom vi lærer å ta bedre vare på det vi er glade i - enten det gjelder klær eller oss selv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 159
Utgitt 2023
ISBN 9788203393754
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 21.08.2023
Emne Faglitteratur Klesreparasjoner
Eva Kittelsen

Eva Kittelsen

Eva Kittelsen (1988) er utdannet ballettdanser og mote- og tekstildesigner, har jobbet med produktutvikling og innkjøp for merkene WOW og BikBok, jobbet som designer og mønsterkonstruktør i den etiske oppstartsbedriften Fair & Square og var finalist i Symesterskapet på NRK. I dag jobber hun fulltid med synlig reparasjon, holder foredrag og driver nettbutikken My Visible Mend. Les mer