Swing time

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203373664
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
To jenter i en fattig London-forstad drømmer om å bli dansere, men bare én, Tracey, har talent. Den andre sluker gamle dansefilmer og fylles av ideer: om rytme og tid, om svarte kropper og svart musikk, om hva som kjennetegner en stamme, eller gjør et menneske fritt. Det er et tett, men komplisert vennskap som brått tar slutt i begynnelsen av tjueårene. Vennskapet gjenoppstår aldri, men det blir heller ikke helt glemt.
Swing Time er en innsiktsfylt, fengende og vittig roman som strutter av energi, rytme og bevegelse. Det er en historie om musikk og identitet, rase og klasse, om de som leder dansen og de som bare følger etter.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203373664
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Hilde Stubhaug
Salgsdato 02.01.2018
Orig. tittel Swing time
Emne Skjønnlitteratur London Afrika Romaner Vennskap Dansere
Zadie Smith

Zadie Smith

Zadie Smith er født i 1975, oppvokst i Nordvest-London og regnes som en av sin generasjons viktigste forfattere. Hun har mottatt en rekke priser, blant dem Guardian First Book Award, James Tait Black Memorial Prize for Fiction og Whitbread First Novel Award for debutromanen "Hvite tenner" (2001). "Autografmannen" (2003), hennes andre roman, var på kortlisten til the UKs Orange Prize for Fiction. "Om skjønnhet", hennes tredje roman, var nominert til Booker-prisen og vant Commonwealth Writer's Regional Award. Romanene "NW" (2012) og Swing Time (2017) fikk begge glimrende kritikker. Smith er også en svært kritikerrost og produktiv essayist. Les mer