Sprengt monster

Velg format

119 kr
På lager
ISBN
9788203256509
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Fatalt og fantastisk, originalt og morsomt om en gutt noe utenom det vanlige. "Sprengt monster" er Christian Valeurs første ungdomsroman.

"Sprengt Monster" er fortellingen om Monster. Monster blir forelsket i alle han møter. Det får fatale og fantastiske følger. Monster er like kåt og forelsket som alle andre, men han er den eneste som har vett nok til å ta kåtheten og forelskelsene på alvor. Hva gjør du når du blir forelsket i alle du møter? Du kliner til!
"En pingles dagbok på lykkepille ... en vittig, sprø og uredd ungdomsroman."
Brynjulf Jung Tjønn, VG (terningkast 5)

"Monster er gutten de fleste av oss jenter har stønnet over å gå i klasse med, men som fascinerer i denne overdrevne og reflekterte utgaven. Han er morsom, velartikulert, full av kreative formuleringer og suveren i sin milde galskap. Han er rett og slett god ungdomslitteratur."
Guri Fjeldberg, Bergens Tidende

"Dermed blir historien om Mons en spennende ungdomsroman, for ved siden av å være underholdende, tilbys noe mer. Slik skal god litteratur være, også den som er tiltenkt unge lesere."
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2013
ISBN 9788203256509
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 16.05.2013
Emne Skjønnlitteratur Ungdom Seksualitet Romaner Kjærlighet

Christian Valeur

Christian Valeur (f. 1986) er bosatt i Oslo, der han er født og oppvokst. Han er forfatter av romanene "Steffen tar sin del av ansvaret" (2009) og "Pusling!!!" (2012). "Sprengt Monster" (2013) er hans første ungdomsbok. Les mer