Spøkelseshusets hemmelighet

en julegrøsser

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203369728
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Søstrene Alba og Ellen er på juleferie hos onkelen sin. På loftet har han et miniatyrhus som Alba syns er litt skummelt, og det blir ikke bedre av at det plutselig brenner i kakkelovnen i det lille huset.
Det blåser opp til snøstorm, ingen kommer seg ut eller inn av den lille byen - og om natten hører Alba stemmer som hvisker at julen er den farligste tiden på året.
Og som om ikke dette er skummelt nok: Alba finner et gammelt brev, der det står om en som kalles Samleren og som tidligere flere ganger har bortført barn fra den lille byen. Når han kommer blir det snøstorm, og alt tyder på at han er tilbake.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2021
ISBN 9788203369728
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Elisabeth Bjørnson
Salgsdato 05.11.2021
Orig. tittel Spökhusets hemlighet
Emne Spenning Romaner Julen Skjønnlitteratur
Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson er utdannet statsviter og har jobbet mye med terrortrusler i Europa. Hun har blant annet arbeidet for Rikspolisstyrelsen i Stockholm og for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Wien.
Ohlsson er i dag forfatter på heltid og skriver barnebøker, voksenbøker og faktabøker. Hennes bøker ligger høyt på bestselgerlistene i Sverige. Hun er nominert to ganger til Svenska Deckarakademins pris for «Bästa Kriminalroman». "Glassbarna" var hennes første barnebok og vant den prestisjefylte Barnens romanpris 2013. Kristina Ohlsson omtales som Sveriges nye barnebokforfatter og sammenliknes med Maria Gripe. Les mer