Spiselig hage

alle kan dyrke sin egen mat

Velg format

399 kr
På lager
ISBN
9788203379635
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen kan nesten alt spises, og han brenner for å vise hvor enkelt og billig det er å dyrke sine egne grønnsaker. Selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster i hagen sin.
For at du skal komme i gang, starter boken med «Ti enkle ting å dyrke», som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Dennis gir deg gode dyrkingsråd og tips enten du satser på kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller noe på kjøkkenbenken. En egen såkalender gjør det lett å planlegge hagearbeidet. Du blir også kjent med hagens høns og lærer om stell av høner. I Spiselig hage får du alle de små tipsene og rådene som gjør at du vil lykkes med kjøkkenhagen din og kan fråtse i sunne og fargerike grønnsaker.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 185
Utgitt 2022
ISBN 9788203379635
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 17.02.2022
Emne Faglitteratur Kjøkkenhager
Dennis Asbjørnsen

Dennis Asbjørnsen

Dennis Asbjørnsen (f. 1997) fra Stavanger er norsk greenfluencer og blogger. Han står bak en av Norges mest populære kjøkkenhagekontoer på Instagram og gir daglige oppdateringer, tips og inspirasjon til dem som vil dyrke sin egen mat. I 2022 utga han bestselgeren Spiselig hage. Alle kan dyrke sin egen mat. Les mer

Andre i samme serie

  1. Spiselig hage 2
    Spiselig hage 2
    Innbundet
    429 kr