Snåsakoden

en kunnskapsbasert guide til alternativ medisin

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203294051
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Er du nysgjerrig på alternativ medisin? Lurer du på om behandlingen virker? Tror du at alternativ medisin kan hjelpe deg når skolemedisinen svikter? Eller mener du at dette er overtro og bortkastede penger? "Snåsakoden" er den første norske boka som besvarer slike spørsmål på et vitenskapelig grunnlag.

Kristian Gundersen tar for seg nærmere 50 alternative behandlingsformer, fra homeopati og akupunktur til magnetfeltterapi og naturopati. Forfatterens anliggende er at om vi skal kunne foreta gode valg om helse, må vi ha tilgang til kunnskapsbasert informasjon. Det finner vi i denne boka.
Snåsakoden gir en lettfattelig innføring i vitenskapelig metode og en bred gjennomgang av feltet alternativ medisin både i Norge og internasjonalt.

Kristian Gundersen er kjent fra TV, radio og aviser som en av de få som offentlig har gitt uttrykk for skepsis til Snåsamannens påståtte evner, og til en alternativ medisin som synes å få en stadig større plass i offentligheten.
"Det er interessant å følge Gundersen på veien gjennom mylderet av alternative handlingsmetoder."
Erling Koldaas, Trønder-Avisa

"Engasjerende om Snåsalandet. (...) Skremmende lesning som bør vekke debatt."
Bjørn Vassnes, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203294051
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 14.05.2013
Emne Alternativ medisin Faglitteratur

Kristian Gundersen

Kristian Gundersen er professor i fysiologi ved Universitetet i Oslo. Han er en internasjonalt kjent forsker på samspillet mellom nervesystem og muskler. Les mer