Bla i boken

Slukke liv

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
På lager
ISBN
9788203395987
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Et uløst mord ryster den norrlandske byen Skageby. En mann er drept med kniv. Politietterforsker Lilly Hed og kriminalinspektør Liv Kaspi kalles inn for å bistå det lokale politiet.
En ekstrem høststorm feier over Sverige, strømmen blir borte, det er overvømmelser etter flom og trær er blåst over veien og gjør framkommelighet til en stor utfordring. All kontakt med omverden brytes av. I ly av alt dette sker enda ett mord. Skrekken brer seg i det lille samfunnet.
I 300 grader, møtte vi for første gang politietterforsker Lilly Hed. Nå inngår hun i Operasjon spydspiss, en satsning på tilsynelatende uløselige saker, sammen med kollegaen Liv Kaspi. Kaspi er kjent fra Ericsons serie om Erla-gruppen.
"Realistisk og ulidelig spennende, en strålende skildring av krevende politiarbeid under ekstreme forhold." Ingalill Mosander, Aftonbladet

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203395987
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Bodil Engen
Salgsdato 30.01.2023
Orig. tittel Släcka liv
Emne Skjønnlitteratur Politi og detektiver Krim Romaner Sverige
Lest av Jannike Kruse
Pernilla Ericson

Pernilla Ericson

Pernilla Ericson er krimforfatter, og journalist i Aftonbladet. Hun debuterte i 2016 med den første boken i Erla-serien om Kriminalinspektør Liv Kaspi i hovedrollene. "Slukke liv" er andre bok i hennes nyeste serien - om politietterforsker Lilly Hed. Les mer