Skyggejakt

På lager
ISBN
9788203298035
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203298035
  • Salgsdato: 01.11.2021
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 247
I tre år har Malin Stensønes fulgt politiets jakt på kriminelle nettverk. Kartellenes og gjengenes krig om narkotikamarkedene, grov utnyttelse av arbeidskraft og organiserte seksuelle overgrep mot barn er alle del av det organiserte kriminelle bildet. Nettverkene er multikriminelle, transnasjonale, profittmotiverte - og ekstremt voldelige. Likvideringen av journalisten Peter R. de Vries på åpen gate i Amsterdam i juli 2021 er bare ett av mange eksempler.

I et omvendt sporingsløp følger forfatteren politiets jakt på hovedmennene i et større nettverk bak innførsel av narkotika til Norge. Sporene følges via Danmark og Nederland til Spania, og derfra til Marokko. Forfatteren gir rystende skildringer av grov og alvorlig kriminalitet - og rapporterer her for første gang fra innsiden om politiets bruk av skjulte overvåkningsmetoder.


«Politiets metoder for å overvåke oss er nifst avanserte, men de kriminelle nettverkene ligger stadig et hestehode foran, viser Malin Stensønes i sin nye bok. ... en interessant, men egentlig dypt pessimistisk, fortelling fra virkeligheten. Den som foretrekker å sove godt om nettene bør ikke lese Malin Stensønes' nye bok Skyggejakt.» Inger Bentzrud, Dagbladet
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Malin Stensønes

Malin Stensønes

Malin Stensønes (f. 1968) har en allsidig bakgrunn fra politikk og næringsliv. Hun debuterte som forfatter i 2012 med "På våre vegne. Soldatberetninger fra Afghanistan", som fikk en svært god mottakelse.
Mer om forfatteren