Skoggangssang

På lager
ISBN
9788203355134
Ebok
kr 149,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203355134
  • Salgsdato: 16.08.2013
  • Språk: Bokmål
"Skoggangssang" er Lars Haga Raavands andre diktsamling. Her skriver han om skogsarbeid - om menn med nyslipte motorsager og stivfrosne brødskiver, om kontroll av kjededrivhjulet og motorblod som banker i årene. Om to menn i skogen, tause og kalde. Om lukter av nyskåret kvist, om trær som reiser seg - og faller.
"Raavand beveger seg stilsikkert fra havet og inn i de dype skogene. ... Begge bøkene til Raavand vitner om en stilsikker forfatter med særegne prosjekter."
Cathrine Strøm, Klassekampen

"Lågmælt sprengkraft ... Raavand debuterte i fjor med «Hvalfall», ei samling dikt som imponerte med sin språksikre sans. Originaliteten og den språkleg sprengkrafta lurar i det vesle også her, i tilsynelatande kvardagslege, men presise setningar, der enkle bilete og ord plutseleg skjer seg fram og vidar ut teksthorisonten, til dømes i bibelsk lei, når eg-et «kjører saga i en stein så gnistregnet står. Som en brennende einerbusk. En ødelagt koblingslås. Alt jeg gjør: kjedereaksjoner»."
Sindre Ekrheim, Bergens Tidende
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Lars Haga Raavand

Lars Haga Raavand (f. 1988) er fra Trøndelag og Fredrikstad. Han bor i Bergen og har gått på Skrivekunstakademiet i Hordaland. Han debuterte i 2012 med diktsamlingen"Hvalfall", som fikk svært gode kritikker. I 2013 utga Raavand samlingen "Skoggangssang", og i 2016 kom "Vannsikt".
Mer om forfatteren