Skoggangssang

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203355134
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"Skoggangssang" er Lars Haga Raavands andre diktsamling. Her skriver han om skogsarbeid - om menn med nyslipte motorsager og stivfrosne brødskiver, om kontroll av kjededrivhjulet og motorblod som banker i årene. Om to menn i skogen, tause og kalde. Om lukter av nyskåret kvist, om trær som reiser seg - og faller.
"Raavand beveger seg stilsikkert fra havet og inn i de dype skogene. ... Begge bøkene til Raavand vitner om en stilsikker forfatter med særegne prosjekter."
Cathrine Strøm, Klassekampen

"Lågmælt sprengkraft ... Raavand debuterte i fjor med «Hvalfall», ei samling dikt som imponerte med sin språksikre sans. Originaliteten og den språkleg sprengkrafta lurar i det vesle også her, i tilsynelatande kvardagslege, men presise setningar, der enkle bilete og ord plutseleg skjer seg fram og vidar ut teksthorisonten, til dømes i bibelsk lei, når eg-et «kjører saga i en stein så gnistregnet står. Som en brennende einerbusk. En ødelagt koblingslås. Alt jeg gjør: kjedereaksjoner»."
Sindre Ekrheim, Bergens Tidende

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203355134
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 16.08.2013
Emne Skjønnlitteratur Lyrikk

Lars Haga Raavand

Lars Haga Raavand (f. 1988) er fra Trøndelag og Fredrikstad. Han bor i Bergen og har gått på Skrivekunstakademiet i Hordaland. Han debuterte i 2012 med diktsamlingen"Hvalfall", som fikk svært gode kritikker. I 2013 utga Raavand samlingen "Skoggangssang", og i 2016 kom "Vannsikt". Les mer