Shylock er mitt navn

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203371578
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Simon Strulovitsj, rik kunstsamler og filantrop, med en fraværende hustru og en datter som har gått av sporet, har behov for noen å snakke med. Så da han møter Shylock på en kirkegård i Cheshires rikmannsstrøk, inviterer han ham med seg hjem. Det blir begynnelsen på et bemerkelsesverdig vennskap.

Et annet sted i området er den rike og manipulerende Plurabelle (alias Anna Livia Plurabelle Cleopatra Ekte-skjønnhet-varer-evig Christine) stjerne i sin egen tv-serie og lever i en boble av plastisk kirurgi og overdådige selskaper. Hun deler fordommer og spydigheter med sin trofaste venn D¿Anton, hvis forsøk på å leke Cupido involverer Strulovitsj¿ datter - og et pund kjøtt på rappen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2016
ISBN 9788203371578
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Tone Formo
Salgsdato 20.05.2016
Orig. tittel Shylock is my name
Emne Skjønnlitteratur Jøder Overklassen Romaner England Vennskap

Howard Jacobson

William Shakespeare

William Shakespeare

William Shakespeare (1564-1616) er det sentrale navn i engelsk renessansediktning og en av verdenslitteraturens største dramatikere. Han vant tidlig anerkjennelse som lyriker, men etablerte seg først og fremst som skuespiller og forfatter ved et teaterkompani i London. Han skrev bortimot førti skuespill innenfor tidens hovedgenrer: tragedier, komedier og historiske skuespill. På teaterscenen er han den mest spilte i verden. Les mer