Bla i boken

Røverhistorier

Velg format

Tilbudspris 165 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788203368776
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I denne helt spesielle lydboka møter du Mina Hadijan og Martine Rand, som i årevis har laget radio i fengsel med innsatte bak mikrofonene. - Det oppstår noe helt spesielt når hardbarka kriminelle forteller åpent om følelser og erfaringer. Historiene kan også si mye om oss mennesker, hvor forskjellige og hvor like vi kan være, og hvor mye grusomt man kan oppleve og likevel overleve. Helt siden første gang vi gikk gjennom fengselsporten for å lage radio våren 2014, gjennom alle de låste dørene, og inn til menneskene som sitter der, har vi vært fanget av historiene deres, sier Mina Hadjian og Martine Rand.

I lydboka får du høre røverne selv fortelle sanne historier fra innsida av norske fengsler. Fellesnevner for disse historiene er at de er ekstreme, på godt og vondt, og at de stort sett er utilgjengelige for resten av befolkningen. De illustrerer hvilke deler av samfunnet som ikke fungerer, hva som kan skje med dem som faller utafor, og hvordan de blir behandlet av rettssystemet.
«Røver» er tittelen som de som sitter i fengsel får når de får jobb i RøverRadion. Det er disse menneskene denne boka handler om. Røverne har mye på hjertet, og de gir både rystende og rørende innblikk i en lukket verden.

Bli med inn bak murene!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203368776
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 14.04.2021
Emne Fengsling Faglitteratur Kriminalitet Lydbøker
Lest av Martine Rand Mina Hadjian
Mina Hadjian

Mina Hadjian

Mina Hadjian (f. 1975) grunnla RøverRadion i 2013 og er ansvarlig redaktør. Hun er kjent som kontroversiell programleder i NRK P3 og som realitydeltaker. Hadjian ble kåret til Årets nyskaper av Oslo Redaktørforening i 2019. Les mer
Martine Rand

Martine Rand

Martine Rand (f. 1986) er redaktør i RøverRadion, der hun har jobbet siden 2015. Hun har tidligere jobbet både som frivillig på barnehjem og som moteredaktør i Finansavisen. Les mer