Røverhistorier

fantastiske og forferdelige fortellinger fra innsida

Velg format

Tilbudspris 157 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203366253
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Røverhistorier er true crime i ordets rette betydning. Her får du sanne historier fra innsiden av norske fengsler, fortalt fra forbryterens perspektiv.

I Norge straffes forbrytere ved at de fratas sin fysiske frihet. Men ingen kan kneble ytringsfriheten. Mina Hadjian og Martine Rand har laget radio i fengsel med innsatte bak mikrofonen i årevis og har titusenvis av faste lyttere på NRK P2. De deler historier om alt fra alvorlige overgrep til flaue røvertabber. Fellesnevneren er at de er ekstreme, på godt og vondt. Hvem er han som stjeler bilen din? Hvorfor rømmer man fra fengsel? Og hvordan føles det egentlig å ha cella som hjem?

Det oppstår noe helt spesielt når hardbarka kriminelle forteller åpent om følelser og erfaringer. Røverne har mye på hjertet, og de gir både rystende og rørende innblikk i en lukket verden.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203366253
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 09.04.2021
Emne Faglitteratur Personlige beretninger Norge Fengsling Kriminalitet
Mina Hadjian

Mina Hadjian

Mina Hadjian (f. 1975) grunnla RøverRadion i 2013 og er ansvarlig redaktør. Hun er kjent som kontroversiell programleder i NRK P3 og som realitydeltaker. Hadjian ble kåret til Årets nyskaper av Oslo Redaktørforening i 2019. Les mer
Martine Rand

Martine Rand

Martine Rand (f. 1986) er redaktør i RøverRadion, der hun har jobbet siden 2015. Hun har tidligere jobbet både som frivillig på barnehjem og som moteredaktør i Finansavisen. Les mer