Reparere de levende

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203374746
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Unge Simon Limbres er gått til sengs. Hjertet hviler og han gjør seg klar til en ny morgen. Bare noen timer senere skal han sammen med to venner utfordre de største bølgene på surfebrett. Turen får fatale følger.
Reparere de levende er en roman full av spenning, raske avgjørelser og tenksomme pauser. Maylis de Kerangal makter å bringe leseren inn i en prosess der Simons hjerte blir hovedpersonen. Men her er også sterke portretter av aktørene på et sykehus, med deres konflikter og svakheter.
Maylis de Kerangal har skrevet en mesterlig roman om en hjertetransplantasjon. Den både dirrer av spenning og er full av metafysiske dimensjoner og medmenneskelighet. Og spenningen ligger like mye i bokens struktur som i handlingen.
« Denne boken er en roman, en ordentlig roman, en veldig god roman, en ekstraordinær roman ¿ » Bernard Pivot Le Journal du dimanche

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 250
Utgitt 2019
ISBN 9788203374746
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Thomas Lundbo
Salgsdato 25.03.2019
Orig. tittel Réparer les vivants
Emne Romaner Skjønnlitteratur Hjertet Kirurgi
Maylis de Kerangal

Maylis de Kerangal

Maylis de Kerangal har skrevet en rekke romaner og mottatt en mange litterære priser for både Reparere de levende og tidligere bøker. Dette er hennes første roman på norsk. Reparere de levende er blitt filmatisert av regissøren Katell Quilélvéré. Les mer