Gjennom de renes land

rapport fra Pakistan

Velg format

Forventet i salg
0 kr
ISBN
9788203292552
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hvorfor er det gått så galt med Pakistan? Hvordan opplever folket å leve i en stat i krig?

For å finne svar har Kristin Solberg reist på tvers av landet, fra India i øst til Afghanistan i vest. På veien har hun møtt flyktninger, journalister, politifolk og politikere. Hun er blitt forsøkt konvertert av en jihadist, har besøkt Lollywoods støvete filmsett og blitt eskortert gjennom Khyberpasset av et dusin væpnede pasjtuner. Men først og fremst har hun møtt et land med to ansikter: ett vennlig, åpent, gjestfritt til det ekstreme og ett farlig. Under arbeidet med denne boken måtte hun flykte fra Pakistan.
"Gjennom de renes land" er historien om en eldgammel vei, menneskene som bor langs den, og et land som aldri har vært i større krise.

Dette er en e-bok.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203292552
Format Ebok
Språk Bokmål
Emne Pakistan Faglitteratur Samfunnsanalyse
Kristin Solberg

Kristin Solberg

Kristin Solberg (f. 1982) er utenriksjournalist og forfatter. For Gjennom de renes land - Rapport fra Pakistan (2010) ble hun tildelt Internasjonal Reporters Journalistpris. I 2013 fulgte Livets skole - Historien om de afghanske kvinnene som risikerer alt for å redde liv. I 2014 mottok Solberg både Den store journalistprisen og Bjørnsonprisen, og året etter ble hun tildelt Gunnar Sønstebys minnepris. Les mer