Bla i boken

Poppy

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203367991
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En varslet forsvinning

Lotte Wiik har nesten en halv million følgere på Instagram. Den bedårende datteren Poppy på to år og tre måneder er selve attraksjonen, det er bildene av henne som stadig trekker nye følgere og store sponsormidler til mammabloggen.

Fire timer etter at foreldrene har publisert et bilde av Poppy utenfor besteforeldrenes hjem på Bygdøy - #overnatting - forsvinner hun. Bortføringen fører til en storm av oppmerksomhet og engasjement, for alle «kjenner» Poppy.

Politietterforskerne Emer Murphy og Mons Tidemand kastes inn i en etterforskning der hver time teller. Handler bortføringen om penger, eller om eksponeringen av barn i sosiale medier - er den en form for lærepenge? Eller henger den sammen med Lottes ukjente fortid?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203367991
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 02.03.2021
Emne Politi og detektiver Skjønnlitteratur Influensere Oslo Kidnapping Romaner Krim
Lest av Sarah MacDonald Berge
Kristine Getz

Kristine Getz

Kristine Getz (f. 1983) har studert arkitektur og ernæringsfysiologi og jobber freelance som skribent. I 2012 utga hun ut den selvbiografiske dokumentarboken Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? Hun bor i Colorado, USA, med en norsk mann og to italienske mastiffer. Kriminalromanen Poppy er hennes skjønnlitterære debut. Les mer

Artikler

Bli kjent med debutant Kristine Getz

Les hvilke forventninger vårens debutanter har til å gi ut bok, og ikke minst hva som inspirerer dem til å skrive!
Les mer