En kule i hjertet

Velg format

229 kr
På lager
ISBN
9788203375262
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Reseng er snikskytter og leiemorder, oppdratt i kriminalsentralen "Biblioteket" av en gretten morder ved navn Gamle Vaskebjørn. Reseng spør aldri om noe: hvor han skal, hvem han skal drepe, eller hvorfor hjemmet hans er fylt med bøker ingen noen gang har lest. Så en dag følger ikke Reseng planen som er lagt for ham og velter dermed hele reisverket rundt seg. Når han avdekker et opplegg satt i gang av en eksentrisk trio av unge kvinner - en kioskansvarlig, hennes lamme søster og en skjeløyd bibliotekar - blir Reseng nødt til å bestemme seg for om han vil forbli en brikke i spillet eller ta styringen selv.

«'En kule i hjertet' er en strålende og frisk fortelling. Det blir en sann svir å lese (...) Forfatteren serverer satire om et samfunn vi ikke kjenner, og drysser på rikelig med sarkasme og innfulhet. Likevel fins det kjærlighet i de ondes rike. 'En kule i hjertet' sitter uansett som en kule.» Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad (Terningkast 6)

«Hypnotisk friskt. Dette er enestående bra!» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

«(...) et spennende - om enn blodig - bekjentskap. Ikke minst fungerer 'En kule i hjertet' som et alternativ for alle som har gått lei standard nordisk politikrim. Dette er definitivt noe helt annet. Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen]]>

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 381
Utgitt 2022
ISBN 9788203375262
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Jarne Byhre
Salgsdato 10.02.2022
Orig. tittel Seolgyejadeul
Emne Thrillere Sør-Korea Skjønnlitteratur Romaner
Ŏn-su Kim

Ŏn-su Kim

Un-Su Kim ble født i 1972 i Busan i Korea. Han debuterte i 2002. Kim har mastergrad i koreansk litteratur fra Kyung Hee University. Planleggerne er hans fjerde roman. Kim har vunnet flere høythengende priser, blant andre Koreas mest prestisjetunge litterære pris, Munhakdongne. I 2016 ble han nominert til Grand Prix de la Litteraire Policiere, en fransk pris for den beste internasjonale kriminalromanen.

Les mer