På ville veier

om å miste fotfestet og komme på beina igjen

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203219610
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"På ville veier" er Cheryl Strayeds egen historie. 22 år gammel raser livet hennes sammen. Moren blir syk og går bort etter få uker, bare noen og førti år gammel. Familien spres for alle vinder. Cheryls liv fylles med stoff, utroskap og angst. Fire år senere når hun bunnen og tar en vill og impulsiv beslutning: Hun vil gi seg ut på en vandring langs hele California, fra Mexico i syd til den kanadiske grensen i nord.
"På ville veier" handler om denne avgjørende turen. Cheryl går alene gjennom snø og ørken, i for små støvler og med for tung ryggsekk, hun møter klapperslanger, bjørner og andre vandrere - de som blir venner for livet og de som vil utnytte en ung kvinne alene på tur.
"På ville veier" forteller historien om hvordan Cheryl finner ny mening med livet. Hun begir seg ut i villmarken og ender med å finne hjem. Strayed (som betyr bortkommen) forteller fandenivoldsk, varmt og ærlig om sitt livs vandring. "På ville veier" er en historie som berører og imponerer.

Det var etter å ha lest "På villspor" at Oprah Winfrey bestemte seg for å starte sin nye bokklubb, Oprah's Book Club 2, i juni 2012: "Jeg elsker denne boka. Jeg vil stå på fjelltoppen og rope om den. Jeg vil rope fra web'en. Faktisk elsker jeg denne boka så høyt og vil så gjerne snakke om den at jeg måtte starte bokklubben min på nytt."
"På villspor" skal filmatiseres, med Nick Hornby som manusforfatter. Reese Witherspoon skal spille rollen som Cheryl.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203219610
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Bente Rannveig Hansen
Salgsdato 23.08.2013
Orig. tittel Wild
Emne Fotturer Faglitteratur Personlige beretninger Stillehavsstatene Selvutvikling

Cheryl Strayed

Cheryl Strayed er født i 1968. Hun har tidligere skrevet romanen "Torch" (2006) og har også publisert noveller og essays i ulike magasiner og tidsskrifter. Strayed bor i dag i Portland i Oregon, med mann og to barn. Les mer