Orkidébarn

hvordan alle barn kan blomstre

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203267291
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hvorfor er noen barn tilfredse og glade, mens andre strever? Er det bare tilfeldigheter og flaks, eller er vi født med et ulikt utgangspunkt?

I denne banebrytende boken forteller dr. Thomas Boyce, forsker og en av verdens fremste barneleger, at barn har to svært forskjellige måte å respondere på omgivelsene. Mens noen barn er som løvetannen og kan trives og utvikle seg i nesten alle miljøer, er andre barn mer følsomme for depresjon, angst og antisosial oppførsel. Thomas Boyce kaller dem orkidébarn. For orkidébarn kan verden fortone seg overveldende, men med riktig støtte og oppfølging kan også disse, ofte svært kreative og begavete barna trives og blomstre.

Orkidébarn utforsker revolusjonerende funn om barns utvikling og gir deg nøkkelen til å hjelpe alle barn til å trives og lykkes.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2020
ISBN 9788203267291
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Elisabeth Haukeland
Salgsdato 31.01.2020
Orig. tittel The orchid and the dandelion
Emne Sensitivitet Barneoppdragelse Faglitteratur Utviklingspsykologi
W. Thomas Boyce

W. Thomas Boyce

Thomas Boyce er en av verdens fremste forskere og pionerer innen pediatrisk helse. Hans forskning har vært banebrytende for å forstå barns utvikling. I Orkidébarn (2020) skriver han om et tema som han er dypt engasjert i, både vitenskapelig og personlig.

Les mer