Oppdrift

om sorg og vekst

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203294747
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ada Sofie Austegard forteller sin historie for første gang. "Oppdrift" er en positiv bok om sorg og vekst.

Baneheia-tragedien i mai 2000, der to jenter på 8 og 10 år ble brutalt voldtatt og drept, rystet en hel nasjon. For første gang forteller Ada Sofie Austegard om hvordan hun, gjennom de valgene hun tok, fant en mening i det meningsløse.
Med seg har hun fått psykolog og mangeårig venn, Stian Tobiassen. Sammen vil de ta leserne gjennom temaer som spenner fra sorg og savn til endring, pågangsmot og vekst. Og målet - ja, det er ganske enkelt å gi deg litt oppdrift.
Oppdrift er en kraft forfatterne mener alle mennesker har potensial og mulighet for å tilegne seg. For noen kommer den mer eller mindre naturlig, for andre må den læres. Men er det én ting de er sikre på, er det at det nytter - selv når det ser som mørkest ut.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2014
ISBN 9788203294747
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 20.03.2014
Emne Døden Faglitteratur Sorg

Ada Sofie Austegard

Ada Sofie Austegard (f. 1963) er grunnlegger og leder av Stine Sofies Stiftelse og arbeider hver dag for "en barndom uten vold". Sammen med Stian Tobiassen har hun skrevet boken "Oppdrift" (2014). Denne boken er et resultat av mange års tankeprosess og evalueringer etter at hennes åtte år gamle datter ble voldtatt og drept - og hennes utrettelige kamp for å styrke barns rettssikkerhet.
Ada Sofie Austegard har mottatt en rekke priser for sitt arbeid, deriblant Kongens fortjenestemedalje i gull. Hun er i dag en svært ettertraktet foredragsholder. Les mer

Stian Tobiassen

Stian Tobiassen (f. 1982) er utdannet psykolog og er i dag under spesialisering i klinisk psykologi. Han skrev i 2010 en hovedoppgave om sorg, der han intervjuet i alt 9 mødre som hadde fått sine barn drept i kriminelle handlinger. Han er i dag styreleder i Stine Sofies Stiftelse. Stian var den første psykologen på Radiumhospitalet i Oslo, og han har de senere årene holdt en rekke foredrag innenfor temaene kriser, sorg og mestring.
Sammen med Ada Sofie Austegard har han skrevet boken "Oppdrift" (2014). Les mer