Operasjon Gamma

jakten på Norges farligste kriminelle miljø

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203297649
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I 2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten kaller seg Young Bloods og har forbindelser til mafiaen på Balkan. Den innerste kjernen står med mer enn 200 uoppgjorte saker.
Politiet foretar massive arrestasjoner, beslaglegger penger, narkotika og våpen, men strever med å få tak i bakmennene. Så blir en ung mann skutt på Holmlia.
Hvordan kan et slikt miljø vokse frem i fredelige Norge? Forfatteren fulgte politiets Operasjon Gamma i et år. Han trenger bak politiets avmålte kommentarer og møter de kriminelle ansikt til ansikt. Det ble en reise dypt ned i Oslos kriminelle underverden der penger, makt og hevn er hverdagen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203297649
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 17.09.2018
Emne Faglitteratur Organisert kriminalitet Oslo Gjengkriminalitet Politi

Ståle Økland

Ståle Økland (f. 1976) er forfatter og foredragsholder. Hans seneste utgivelse er Norske tilstander. Bak frontlinjen i Norges tøffeste politidistrikt (2017). Les mer

Artikler

Jakten på Norges farligste kriminelle miljø

2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten har forbindelser til mafiaen på Balkan. Operasjonen mot Young Bloods får navnet Operasjon Gamma.
Les mer