Bla i boken

Norge i mitt hjerte

fra flyktning til stortingspresident

Velg format

Tilbudspris 332 kr Før 379 kr
På lager
ISBN
9788203394027
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Som femåring flyktet Masud med familien fra krig i Iran til asylmottak i Norge. I dag er han den nest høyest rangerte etter Kongen. Dette er hans historie, som samtidig er en historie om landet vårt.
Den strabasiøse flukten fra Teheran endte i bygda Skotselv ved Drammen. Her ble familien tatt imot av naboer som brydde seg. Men i bygda fantes det også nynazister.
Masud fant veien til AUF. Han gjorde kometkarriere i lokalpolitikken, ble valgt inn på Stortinget og ledet Arbeiderpartiets innvandringspolitiske utvalg. Som stortingspresident står han i spissen for ryddejobben som skal gjenreise tilliten til våre folkevalgte etter flere skandaler.
Fortsatt møter Masud Gharahkhani hets fra høyreekstremister. I denne boka hyller han det Norge som ga ham mulighetene, det demokratiet han er satt til å fremme og det mangfoldet han nå er blitt vårt fremste symbol for.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203394027
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 01.11.2022
Emne Faglitteratur Iran Arbeiderpartiet Selvbiografier Politikere Norge Flyktninger Integrering
Lest av Masud Gharahkhani
Masud Gharahkhani

Masud Gharahkhani

Masud Gharahkhani (f. 1982) er Norges stortingspresident. Han representerer Arbeiderpartiet på Stortinget og har tidligere vært gruppeleder for partiet i Drammen bystyre. Han har vært ordførerkandidat og ledet Arbeiderpartiets migrasjonsutvalg, som leverte sin innstilling høsten 2018. Les mer