Når de døde våkner

Velg format

159 kr
Kommer for salg
01.03.2013
ISBN
9788203219238
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Mafia, drap og maktspill. "Når de døde våkner" er en ambisiøs thriller fra et Sør-Italia der myndighetene med livet som innsats kjemper mot den lokale mafiaen.

2010. Havnen i Napoli. En sen natt mister en lastekran en container som tilhører Camorraen, byens fryktede mafia. Containeren knuses mot kaia, og ut velter 50 plastinnpakkede lik - det er tidligere kinesiske tekstilslaver fra Camorraens kopifabrikker, men også noen italienere. Blant disse finner man Lucia Forlani og hennes sønn Salvatore, som forsvant i 2007.

Samtidig med at Lucia og Salvatore forsvant, ble Lucias mann, fysikeren Giulio Forlani, likvidert av mafiaen. De tre drapene forble uoppklarte, men motivet var åpenlyst: Giulio Forlani hadde utviklet en teknologi, som kunne sette en stopper for piratkopieringen av motebransjens produkter.

Sabrina D'Avalos, en ung statsadvokat fra Napoli, får i oppdrag å gjenoppta saken. Hun er drevet av sine personlige ambisjonsjoner og ikke minst ønsket om å oppklare drapet på faren, generalen og sjefen for den italienske antimafiaenheten. Hun aner en forbindelse mellom farens død og Forlani-saken.
I løpet av etterforskningen kommer Sabrina i Camorraens søkelys. Samtidig er hun kanskje bare lokkemat i et kynisk maktspill for å ramme Camorraen og lokke organisasjonens legendariske leiemorder Urs Savelli, også kalt albaneren, fram på scenen?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203219238
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Kirsti Øvergaard
Salgsdato 01.03.2013
Orig. tittel Når de døde vågner
Emne Mafia Skjønnlitteratur Romaner Italia Thrillere

Steffen Jacobsen