Marina Bellezza

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203370953
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Når drømmene setter kjærligheten på prøve i Berlusconis Italia. Silvia Avallone, kjent for romanen "Stål", har skrevet en ny engasjerende bok.

I en mindre by i Nord-Italia, i en dal omgitt av granittfjell, lever Marina Bellezza og hennes kjæreste. Og her blant arbeidsløs ungdom og nedlagt industri er det eneste håpet å skape sin egen framtid. Det er de også innstilt på, men de trekker i helt forskjellige retninger.
Den 22-årige Marina har planene klare. Hun er smellvakker, har karisma og en strålende stemme. Hun har sinnet til de unge menneskene som ikke ble elsket nok. Foreldrene har latt henne leve sitt eget liv foran TV. Der har hun sittet og drømt. Hun vil vekk og til topps i musikkbransjen. Kanskje vil hun også bare bli sett av en far som aldri har brydd seg.
For kjæresten Andrea er framtida rett utenfor stuedøra. Andrea som kommer fra en bedrestilt dommerfamilie, vil ikke gå i sin storebrors vellykkete fotspor. Han vil ta tiden tilbake og dyrke jorda på bestefarens fjellgård.
Marina og Andreas kjærlighet er sterk, men hvordan skal de klare å forene sine drømmer?

Atter en gang, og med stor empati, lykkes Sylvia Avallone i å skildre krisen i det italienske samfunnet og de unges tvil og søken. Få har skildret Berlusconis Italia så godt, og forfatteren er nå under oversettelse til stadig nye språk.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203370953
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Astrid Nordang
Salgsdato 13.01.2015
Orig. tittel Marina Bellezza
Emne Italia Skjønnlitteratur Kjærlighet Småbyer Ungdom Romaner

Silvia Avallone

Silvia Avallone er født i 1984. Hun er opprinnelig fra Biella i de italienske Alpene som hun hyller i romanen "Marina Bellezza" (2015). Avallone lever for tiden i Bologna. I 2010 debuterte hun med "Stål" (på norsk i 2013), som fikk en strålende mottakelse i en rekke land. Hun regnes i dag som en av de mest spennende unge italienske forfatterstemmene. Les mer