Bla i boken

Månehund & fatter'n

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242180407
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Månehund & fatter'n) could not be updated : update cat set forlagsomtale='Sårt og gjenkjennelig om sorg. En varm og underfundig roman som skildrer et nært far-og-sønn-forhold.

En far og en sønn brenner bråte i hagen da faren plutselig forsvinner. Sønnens sorg over at han ikke lenger får uttrykt sin kjærlighet til fatter'n, er så uutholdelig at han flykter inn i en drømmeverden. Virkeligheten blir for vond. Kun i fantasien kan han bearbeide minnene om faren og det vonde som skjedde før han ble borte.

«Månehund og fatter'n» er en sjeldent varm og underfundig roman om hva som kan skje når alvorlig sykdom og død kommer for tett på livet. På en virkelighetsnær måte skildrer forfatteren et far-og-sønn-forhold. En roman som alle som har mistet noen, vil kjenne seg igjen i.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788242180407
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 14.01.2019
Emne Skjønnlitteratur Foreldre Døden Sorg Romaner
Lest av Fredrik Høyer
Fredrik Høyer

Fredrik Høyer

Fredrik Høyer (f. 1988) er utdannet litteraturviter og er kjent som poet, skuespiller og scenekunstner. Han jobber ofte på tvers av ulike kunstfelt og sjangre, men alltid med tekst i sentrum. han debuterte som forfatter med "Månehund og fatter'n" i 2014, og har siden skrevet "De voksne" (2018), som ble hans første barnebok. Skuespillet "Grønlandsūtraen" (2016) ble umiddelbart et kultfenomen, og hans gjennombrudd som dramatiker. "Jordopphimlesang" og "I-VI" er hans seneste skuespill, og utgis i ett bind våren 2023. Les mer