Månehund & fatter'n

roman

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203358173
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En far og en sønn brenner bråte i hagen da faren plutselig forsvinner. Sønnens sorg over at han ikke lenger får uttrykt sin kjærlighet til fatter'n, er så uutholdelig at han flykter inn i en drømmeverden. Virkeligheten blir for vond. Kun i fantasien kan han bearbeide minnene om faren og det vonde som skjedde før han ble borte.
"Månehund og fatter'n" er en sjeldent varm og underfundig roman om hva som kan skje når alvorlig sykdom og død kommer for tett på livet. På en virkelighetsnær måte skildrer forfatteren et far-og-sønn-forhold. En roman som alle som har mistet noen, vil kjenne seg igjen i.
"Sårt og realistisk: Debutroman om en sønn som pleier faren, gjør inntrykk. (...) en roman som har noe vesentlig å si, særlig til unge menn som har mistet noen som står dem nær."
Tom Egil Hverven, Klassekampen

"På sitt beste tar denne romanen oss med inn i alminnelige, hverdagslige, men samtidig særegne og unike liv, enestående og umistelige, slik alle liv er det."
Brita Strand Rangnes, Stavanger Aftenblad

"... et nytt talent innenfor norsk litteratur har ankommet butikkenes salgshyller. Romanen består av et særpreg, både når det gjelder innhold og skrivekunst. (...) Dette er en roman som treffer leseren i hjerteroten og som alle som har mistet noen, kan kjenne seg igjen i. Nyt boken!"
Heidi Haugsand, Inside

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2014
ISBN 9788203358173
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 19.08.2014
Emne Sorg Skjønnlitteratur Romaner Foreldre Døden
Fredrik Høyer

Fredrik Høyer

Fredrik Høyer (f. 1988) er utdannet litteraturviter og er kjent som poet, skuespiller og scenekunstner. Han jobber ofte på tvers av ulike kunstfelt og sjangre, men alltid med tekst i sentrum. han debuterte som forfatter med "Månehund og fatter'n" i 2014, og har siden skrevet "De voksne" (2018), som ble hans første barnebok. Skuespillet "Grønlandsūtraen" (2016) ble umiddelbart et kultfenomen, og hans gjennombrudd som dramatiker. "Jordopphimlesang" og "I-VI" er hans seneste skuespill, og utgis i ett bind våren 2023. Les mer